Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Azori-utak: új adatok

Felfüggesztette a nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az „azori utazási ügyben". A hatóságnak ugyanis olyan adatokra van szüksége, amelyek csak külföldről, jogsegély útján szerezhetők be.

Azori-botrány: a rendőrség felfüggesztette a nyomozást

Felfüggesztette a rendőrség a napokban a megyei közgyűlési elnököknek egy múlt év végi, azori-szigeteki konferencián való részvétele ügyében indult nyomozást - értesült az MTI Hírcentrum hétfőn.

Eltitkolt utasok az Azori-szigeteken

Tovább bővült az azori-szigeteki utaslista! Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés fideszes elnöke is vitt magával kísérőt az atlanti-óceáni üdülőhelyen tartott november végi konferenciára, akárcsak Mengyi Roland borsodi elnök.

Félrevezették Lázárt a megyei elnökök

Lebuktak! Nem egyedül mentek az Azori-szigetekre a fideszes megyei vezetők, voltak kísérők is. Pedig hétfőn még kategorikusan tagadták, hogy vittek volna magukkal hozzátartozókat, amikor Lázár János fideszes frakcióvezető felelősségre vonta őket a luxusút miatt.

Jótékony célokra megy az azori útiköltség

Még karácsony előtt befizetik jótékonysági célokra az azori-szigeteki utazás repülőjegyének költségeit azok a megyei közgyűlési elnökök, akik közpénzen vettek részt egy nemzetközi konferencián.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Fideszes önkormányzati vezetők az Azori-szigeteken

Fideszes önkormányzati vezetők az Azori-szigeteken

Az Európai Régiók Gyűlése (AER) 2011. évi közgyűlését az Azori-szigeteken, Ponta Delgada városban tartotta. Magyarországot  – évek óta sokmilliárdos köztartozást felhalmozó – fideszes önkormányzatok...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI