Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Demszky szerint a MeH tévedett

Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szerint tévedett a Miniszterelnöki Hivatal (MeH), amikor a kormányszóvivő útján azt állította, hogy nem volt szerződése Mesterházy Ernővel, a főpolgármester főtanácsadójával, akit BKV-s ügyekben nemrég gyanúsítottként hallgattak ki.

MSZP: Tarlós-Demszky koalíció irányította a fővárost

Az MSZP szerint Budapestet az utóbbi időben egy Tarlós-Demszky koalíció irányította, amely minden rendrakásra irányuló szocialista törekvést megakadályozott, és bűnbakként kezelte a kormánypártot.

Demszky felelősségét firtatják

A Fidesz szerint az MSZP és az SZDSZ pártkasszájában landoltak azok a pénzek, amelyek kifizetése miatt több botrány is kipattant a BKV-nál. Steier Pál közben Demszky felelősségét feszegeti

Elszántan osztogató állami fosztogatók

Több százezres béren kívüli juttatásban részesülhetnek az idén is a minisztériumi dolgozók, az eddigi csúcstartó a Közlekedési és Energiaügyi Minisztérium évi nyolcszázötvenezer forinttal.

Marhák voltak a fővárosi képviselők? - Vita a repülőnap ingyenes helyfoglalásáról

A főpolgármester vizsgálatot kezdeményezett amiatt, hogy az augusztus 20-i állami ünnep során magáncég kapott bérbe ingyen közterületet, többek között egy forgalmi sávot, a repülőverseny VIP-vendégei kényelmére.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI