Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Németh Marica [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kónyi hangfelvétel: felmentették az iskolaigazgatót

A kónyi képviselő testület szerdán felmentette tisztségéből Németh Marica igazgatónőt a szeptemberben nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzottak miatt. Utóbbi szerint a fideszes Németh Marica ÁSZ-vizsgálattal akarta "megfogni" szocialista ellenfelét.

Büntettek: baloldali győzelem a kónyi hangfelvétel után

Aller Imre, az eddigi polgármester lesz a település első embere a következő négy évben a Csorna melletti Kóny településen.

Feljelentést tett a kikerült hangfelvétel miatt a kónyi polgármester

Feljelentést tett Kóny polgármestere amiatt a hangfelvétel miatt, amelyen helyi politikusok arról beszélgetnek, hogy miként lehetne egy számvevőszéki vizsgálattal az ő újraválasztását megakadályozni.

Kétes indulókkal próbálkozik a Fidesz

Több, a legkülönfélébb büntetőeljárásokban érintett, továbbá gazdasági-politikai "mutyik" gyanújába keveredett politikusát indítja el a Fidesz vidéken az októberi önkormányzati választáson. A jelek szerint több "saját" csontváza lehet a kormánypártnak országszerte.

Kóny - A választókra bízzák a döntést

A lehallgatott kónyi képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltjük nem lép vissza, és meglévő képviselői mandátumokról sem mondanak le. Terveik, pályázati anyagaik, munkahelyteremtő ötleteik vannak.

Kónyi hangfelvétel: vizsgálat indul, lemondásra szólították fel az érintetteket

Lemondásra szólította fel a múlt hétvégén nyilvánosságra került hangfelvétel-ügy miatt az érintett négy képviselőt a kónyi önkormányzat többi tagja. A polgármester eljárást is indít az egyik résztvevő, a faluvezetői posztra pályázó iskolaigazgató ellen.

"Lázadnak" a kónyi iskolaigazgató ellen

Példátlan politikai mozgást generált az önkormányzati választásokon - azóta már megvont Fidesz-támogatással - polgármesterjelöltként is induló kónyi iskolaigazgató tevékenysége. A kónyiak átíratási dömpinggel tiltakoznak Németh Marica intézményvezető és tantestülete ellen.

Behálózták volna a megyei főügyész-helyettest is

Beismerte a Fidesz két helyi politikusa, hogy valódi a felvétel, mely szerint akár alaptalan számvevőszéki vizsgálat segítségével (is) igyekeztek volna lejáratni Kóny község független polgármesterét, aki újra indul a posztért. Ágoston Tamás képviselő- és Németh Marica polgármesterjelölt azonban "nem úgy gondolta", amit mondott.

Elhatárolódik a Fidesz a kónyi szereplőktől

A Fidesz hétfőn elhatárolódott a stop.hu portálon vasárnap megjelent hangfelvétel tartalmától, illetve szereplőitől.

Kónyi hangfelvétel: a Fidesz elhatárolódik az esettől

A Fidesz hétfőn elhatárolódott a stop.hu portálon vasárnap megjelent hangfelvétel tartalmától, illetve szereplőitől. Molnár Csaba szocialista megyei elnök szerint "a hangfelvétel arról is szól, az egész ország területén lennének ilyen kísérletek".
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI