Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Juhász: egyértelműen közokirat hamisítás történt

Azt nem lehet tudni, hogy ki követte el, a nyomozó hatóság, vagy az önkormányzat, de egyértelműen közokirat hamisítás történt, mondta Juhász Péter az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Orbán, a tolvajok fejedelme – Megint a korrupció ellen tüntettek

Orbánék lassan elloptak mindent, amit lehet, a Fidesz végérvényesen az ország teljes bekebelezésére törekszik – ez az üzenete annak a tüntetésnek, amelyet Juhász Péter szervezett a korrupciós ügyek miatt.

Juhász: közös érdek, hogy ne rabolják szét az országot

Mindannyiunk közös érdeke, hogy ne rabolja szét a kormány az országot, ezért tüntetnek vasárnap a fővárosban – ezt Juhász Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tüntetés a belvárosi ingatlanmutyi miatt

Juhász Péter tüntetést szervez március 8-ra a fővárosi Erzsébet térre, mert a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem indít nyomozást a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében.

Milyen kapcsolata volt V. Lászlónak a politikusokkal?

Az óbudai polgármester a zajos diszkói miatt tárgyalt "az éjszaka császárával", Tarlós István Orbánnal együtt beszédet mondott a rendezvénycsarnokában, a Fidelitas nála ünnepelte 15 éves szülinapját, az MSZP-közeli vállalkozók neki adták el becsődölt partihelyeiket. Megnéztük, milyen volt V. László kapcsolata a szórakozóhelyeit ellenőrző önkormányzatokkal és politikusokkal. Partihelyei gyakran okoztak gondokat, néhányat be is zártak, de mostanáig különösebb problémái V. Lászlónak nem voltak.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Károly körúti ingatlan féláron

Károly körúti ingatlan féláron

A Blikk 2014 novemberében adta hírül, hogy a Classic Immo Kft. jóval a piaci ár alatt juthatott hozzá egy 212 négyzetméteres belvárosi ingatlanhoz. A károly körúti helyiséget az V. kerületi önkormányzat...
Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI