language

Kulcsszavak:

ajándék highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Felcsút megint keresi a jégpálya kivitelezőjét, és 105 pár korcsolyát is venne

Bár az időjárás még nyári, a tél már óvatos léptekkel közeleg, amit a hűvös hajnalok mellett az is csalhatatlanul jelez, hogy a felcsúti önkormányzat elkezdett intézkedni, hogy legkésőbb november végére legyen jégpálya a faluban. Tavaly Mészáros Lőrinc egyik cége ajándékként telepített egyet, most azonban a település fizetne érte, és eszközöket is akar hozzá venni.

Luxus hétvégéket, golfklubtagságot kért a főosztályvezető a pályázóktól

Egy minisztérium főosztályvezetője, egy szállodatulajdonos, egy uszoda ügyvezetője és egy polgármester ellen emeltek vádat hivatali vesztegetés miatt a Fővárosi Törvényszéken – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a minisztériumi főosztályvezető magyar állami forrású támogatásokkal kapcsolatos előkészítő, koordináló tevékenységet végzett. Munkája miatt rendszeres kapcsolatot tartott fenn egy Veszprém megyei szálloda tulajdonosával, egy budapesti uszoda ügyvezetőjével és egy vidéki polgármesterrel.

Az angol-magyar meccsre is az OTP különgépével mehetett Orbán Viktor

Június 14-én a magyar futballválogatott Anglia ellen játszott a Nemzetek Ligájában, és fényes győzelmet aratva 4:0-ra legyőzte az angolokat Wolverhamptonban. Orbán Viktor magyar miniszterelnök a helyszínen szurkolt a magyar csapatnak Csányi Sándor MLSZ-elnök és OTP-vezér társaságában. Az OTP egyik magánrepülőgépe, a Dassault Falcon 900LX típusú HA-LKZ a meccs előtt a legközelebbi repülőtéren, Birminghamben landolt.

Bige László valahogy „belekényszerült”, hogy százmilliókat adjon a Fradinak

Különleges interjút adott le a Partizán hétfő este: Gulyás Márton az egyik leggazdagabb magyar vállalkozót kereste fel nyíregyházi otthonában, ahol házi őrizetben van. A műtrágyagyártásból fölépített több százmilliárdos Bige-birodalomra évekkel ezelőtt rászálltak a hatóságok: a NAV, a rendőrség és a katasztrófavédelem is rendszeresen razziázott gyáraiban, közben magánvádak alapján is büntetőügyek indultak az üzletember ellen.

Csányi magángépe a londoni meccs előtt tett egy kört Moszkvába

A Chelsea és a Videoton mérkőzésre népes VIP-delegáció utazott Londonba csütörtökön. A britek 1-0-s győzelmét a Stamford Bridge stadionban nézte végig Orbán Viktor miniszterelnök, Schmidt Mária, Andnan Polat török üzletember, valamint az OTP-vezér Csányi Sándor és fia.

Még tavaly év végén is jóban lehetett Kósa és a „milliárdos örökösnő”

A Gróf-Team Kft. mellett két kiemelt támogatót tartott számon tavaly novemberben a Kisvárdai Szakképzési Centrum Ady Endre Középiskolája és Kollégiuma: Kósa Lajost, illetve a „milliárdos örökösnőt”, Szabó Gábornét és családját. Mindez a csengeri intézmény honlapjáról derül ki, ahol 2017. november 25-én Bokor László igazgató mondott köszönetet az iskola által szervezett jótékonysági bál céljainak megvalósításához, sikeréhez.

Ártatlannak mondta magát Veres Margit az utolsó szó jogán

Letöltendő börtön- és pénzbüntetést kért az ügyész perbeszédében Veres Margit elsőrendű és K.S. másodrendű vádlottra is kedden, a Debreceni Törvényszéken, a hivatali vesztegetés miatt zajló per utolsó napján; emellett Balmazújváros egykori jegyzője és jelenlegi polgármestere esetén mintegy 3,3 millió forint vagyonelkobzást és közügyektől való eltiltást is indítványozott.

Schmitt-botrány: most jön a java

Mai, első hivatalos programján szembesülhet plágiumgyanús doktori disszertációja botrányával Schmitt Pál, ám aligha valószínű, hogy érdemi magyarázattal áll elő. Az államfő csütörtökön az egri Eszterházy Károly Főiskolára látogat - ott tanít Kertész István is, aki summa cum laudéval minősítette a dolgozatát. Ha be is bizonyosodik, hogy az államfő "kreatívan hasznosította" 1992-ben egykori sportdiplomata kollégája kéziratát, a szerzői jogok megsértése már régen elévült.
Találatok: [9]  Oldalak:   1