language

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [298]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kispest, nagy pénzek. Milliárdokból sikerült bedönteni Puskás Ferenc klubját

Annyira sokba került az államnak a Budapest Honvéd focicsapatának egyre gyengébb szereplése, hogy 2022-ben inkább a tulajdonosokra hagyta az egész pénznyelő projektet.

Milliárdos tao-bukta. Az orosházi kézilabda-egyesület összeomlása

Kamatokkal együtt 1,3 milliárd forintot kellene visszafizetni a tao-támogatások szabálytalan felhasználása miatt az orosházi férfi kézilabdaklubnak, amely már 2022 nyarán visszalépett a bajnokságtól. Az illetékes államtitkárság vizsgálódik, a NAV nyomoz, felelősök egyelőre nincsenek.

Három év alatt 714 százalékos növekedés - mit tudnak ezek a NER-cégek?

A szinte semmiből pillanatok alatt százmilliárdos árbevétel – ezt produkálta az a két kommunikációs cég, amelyeket Magyar Péter állami hátszelű túlárazással vádol, és amelyeknek az utcai óriásplakát-kampányai elől 2017 óta elmenekülni is lehetetlen volt.

Újabb utazás bizonyítja Mészáros Lőrinc és a két osztrák légijármű kapcsolatát

A Puskás Akadémia elnöki szerepét is betöltő Mészáros Lőrinc nemrég a dél-spanyolországi Marbellán járt, ahol az NB 1-es Puskás Akadémia FC edzőtáborát, illetve egyik felkészülési meccsét látogatta meg. A repülőgép-figyelő oldalak tanúsága szerint a felcsúti vállalkozó mindkét – vele korábban összefüggésbe hozott – légi járművet, azaz az OE-XWY lajstromjelzésű helikoptert és az OE-HUG jelű privát jetet is használta az utazásához.

Milliárdos károkozás? Folyik a felszámolás és a nyomozás az orosházi kézilabdaklub ügyében

Az adóhatóság tucatnyi végrehajtási határozata után a Gyulai Törvényszék megindította a felszámolási eljárást a jelentős tartozást felhalmozó Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület ellen. A NAV elismerte, hogy nyomoz, míg a kézilabda szövetség és a sportállamtitkárság mindent ellenőriz. A követelések és a rendelkezésre álló források köszönőviszonyban sincsenek egymással. Akár milliárdos lehet a károkozás mértéke

Már látni a jövőt. Foci az Orbán-világban és utána

Oly mértékben függ anyagilag a kormánytól a magyar foci, hogy a legkisebb változás is bedöntheti a sportágat – legyen akár az csupán egy rosszul végződött ­házasság, hogy egy esetleges kormányváltást már ne is említsünk

Így pattintja le a legfőbb ügyész vagy a rendőrség az ellenzéki képviselőket, ha gyanús ügyről kérdeznek

Míg korábban többnyire leperegtek Polt Péter legfőbb ügyészről a kormánypárt zavaros ügyeit firtató kérdések, az utóbbi időben „vizsgálatkészebbnek” bizonyult. A végeredmény nem változott.
Találatok: [298]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>