language

Helyek:

Sopron highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nem árulja el a kormány, melyik az a 77 uszoda, amit megmentettek az állami támogatással

Vajon mennyire azon múlik a támogatások odaítélése, hogy az adott üzemeltető mennyire fekszik jól a kormánynál?

A becsült ár kétszereséért, 10 milliárdért kap új uszodát Sopron

Jelentős csúszással, és drágulással épül a Modern Városok Program keretében új uszoda Sopronban. Még 2015-ben mutatta be Fodor Tamás polgármester az 50 méteres medencés "látványuszoda" terveit, ekkor még 2018-as átadót ígért. A bejelentésről szóló Kisalföld cikk szerint a városvezető ekkor kijelentette: a mostani fedett uszoda fölött eljárt az idő; sem a lakossági, sem a turisztikai, sem a sportcélú igényeket nem képes maradéktalanul kielégíteni.

A becsült ár duplájáért építi az új soproni uszodát Tiborcz István üzlettársának cége, a WHB

5 milliárd forint helyett 10,9 milliárdért épül meg Sopron új fedett uszodája, a közbeszerzést a W-F Konzorcium nyerte el. A két betű a WHB Kft.-t és a FÉSZ Zrt.-t rejti.

Itt az újabb kormányzati pénzszórás - Orbánt nem érdeklik a szakértők

A következő szűk három évben akár 600 milliárd forintot is elköltene a kormány olyan autóutak építésre, amelyek létjogosultságát a forgalmi adatok egyáltalán nem indokolják. Maga a fejlesztéseket bejelentő kormányfő is elismerte, hogy a szakértők szerint az útprogram nettó pénzszórás, ennek ellenére a következő választási kampányra el kell készülnie ezeknek az utaknak.

Közpénzekből adóssághegyek

Fizetésképtelenség miatt végül felszámolásra ítélt projektcégek kísérik egy jól behatárolható üzleti kör működését. Ezúttal Szentgotthárdon nézi tehetetlenül alvállalkozók sora, miként úsznak el tízmillióik a hamarosan elkészülő új kézilabdacsarnokkal.
Találatok: [5]  Oldalak:   1