Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
hivatali visszaélés [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Feljelentést tett az LMP a Microsoft- botrány miatt

Kormányközeli cégek járhattak jól az informatikai közbeszerzésekkel. Az ellenzéki párt a hatóságokhoz fordult a korrupciós ügyben - bár nem várnak sokat a Polt Péter vezette ügyészségtől.

Rogán félreállítja a saját emberét

Elképesztő módon a ciklus utolsó, rendkívüli ülésén minden tisztségétől megfosztják az V. kerület egyik alpolgármesterét – ez a belvárosi önkormányzat csütörtöki testületi ülésére tervezett napirendekből derül ki. A jegyző és a kerületi rendőrkapitány után Puskás András a harmadik, akit hirtelen állítanak fel a székéből. Mindeközben legalább három olyan ügyészségi nyomozásról, illetve bírósági eljárásról lehet tudni, ami az önkormányzatot érinti. Valami nagyon bűzlik a Belvárosban.

Schiffer: induljon vagyonosodási vizsgálat az elittel szemben

Schiffer András véleménye szerint itt lenne az ideje annak, hogy az adóhatóság haladéktalanul kezdjen vagyonosodási vizsgálatot az elmúlt tíz év politikai elitjével szemben - az LMP frakcióvezetője erről keddi, budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

Hunvald: Nincs repülőgépem

A másfél év börtönre ítélt, a bíróságról szabadon távozott volt polgármester szerint arra nincs kártérítés, hogy 31 hónap alatt összesen 15 órát találkozott gyerekeivel. Minden vád alól tisztázni akarja magát.

Homályban a Hunvald-vagyon

Adótitkot képez Hunvald György vagyonosodási vizsgálata – közölte a Magyar Nemzettel az adóhatóság. Az ingatlanpanama-ügyben első fokon másfél év börtönbüntetésre ítélt volt MSZP-s polgármester visszakapta zárolt vagyonát, benne autókat és egy repülőt.

Ha Hunvald nem lenne első vonalbeli politikus...

Erzsébetváros polgármesterét, Hunvald Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészség idén február 10-én vette őrizetbe.A polgármester a nyilvánosság előtt eddig nem tudott megszólalni. Az ügyvédje, dr. Sebes Péter is most nyilatkozik először.

Zár alá vették a Hunvald-féle magánrepülőt

A bíróság a héten zár alá helyezett egy Hunvald György nevéhez köthető repülőgépet és négy autót. Korábban a VII. kerületi MSZP-s polgármester három ingatlanát, két autóját és bankszámláját vették zár alá.

Zár alá helyezheti a bíró Hunvald György vagyonát

Zár alá helyezheti a nyomozati bíró az előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi szocialista polgármester, Hunvald György teljes vagyonát.

APEH-vizsgálat Orbánnál és Kubatovnál: mégsem véletlen?

Úgy tűnik, mégsem a véletlennek köszönheti Orbán Viktor, a Fidesz elnöke és Kubatov Gábor, a legnagyobb ellenzéki párt igazgatója az ellenük indított APEH-vizsgálatot.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Microsoft magyar állami beszállítói

Microsoft magyar állami beszállítói

2017 decemberében a 24.hu arról értesült, hogy a Microsoft Magyarország felmondta az értékesítési-engedélyét az úgynevezett Large Account Resellereinek (LAR, kormányzati beszállítók). Romániában...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI