Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Személyek:
Juhász Ferenc [X]

Juhász Ferenc

1960. január 6-án született Nyíregyházán. Nős, három gyermeke született.

1978-ban érettségizett a nyíregyházi Kossuth Lajos Szakközépiskola gépjármű-technikai tagozatán, ahol autószerelői és hivatásos gépkocsi-vezetői szakképzettséget is kapott. 1981-ben a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán általános iskolai tanítói és oktatástechnológusi oklevelet szerzett.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tábornokper: vádlottak luxusban

Folytatódik ma másodfokon a bűnszövetségben elkövetett vesztegetés miatt indult tábornokper a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsán.

Lejtőre került Juhász Ferenc

Juhász Ferenc szocialista országgyűlési képviselő is kapott honvédelmi miniszterként a vesztegetési pénzekből a HírTV Célpont című műsorának péntek esti adása szerint.

Főtiszteknél is jártak Juhász villaépítői

Juhász Ferenc MSZP-elnökhelyettes honvédelmi minisztersége idején már bevett gyakorlat lehetett, hogy a Honvédelmi Minisztériumtól százmilliókat kapott Toma-Bau Zrt. „csökkentett munkabérért” újította föl magas rangú honvédségi vezetők magáningatlanait, hasonlóan Juhász villájához.

Felújított lakás-felújítási ügy

Ismét napirendre került Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter, az MSZP elnökhelyettesének lakásügye.

Gyanús házfelújítás Juhásznál?

Magyarázkodásra kényszerítheti Juhász Ferencet, az MSZP elnökhelyettesét a Magyar Nemzet mai írása. A lap állítja: gyanús körülmények között újították fel a politikus XII. kerületi villáját.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Korrupció a HM-ben

Korrupció a HM-ben

A katonai ügyészség - Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos feljelentése nyomán - nyomozást indított a Honvédelmi Minisztériumban (HM) történt vesztegetések és más bűncselekmények gyanújával....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI