Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
Magyar Hírlap [X]
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Nyomoznak a Simon-pénzek eredete után

A nyomozás feladata, ahogyan azt az ügyészség egy korábbi közleménye is tartalmazta, hogy tisztázza azt a kérdést, honnan származnak azok a pénzösszegek, amelyeket S. Gábor külföldi bankokban helyezett el – mondta lapunk megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Lemondásra szólítja fel a Jobbik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökségét

Lemondásra szólítja fel Deutsch Tamást, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) alelnökét, Gömöri Zsoltot, a szervezet elnökét, valamint a MPB elnökségét amiatt, hogy kiderült: Deutsch Tamás javaslatára a testület 2012-ben 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást juttatott Gömöri Zsoltnak hitele végtörlesztésére - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.

Az áfacsalások nem vizsgálhatóak a parlamentben a nyomozás végégi

Feltehetően nem vizsgálhatná az áfacsalási ügyeket parlamenti vizsgálóbizottság mindaddig, amíg zajlik a nyomozóhatóság büntetőeljárása - mondta az Országgyűlés igazságügyi bizottságának fideszes alelnöke azt követően, hogy a testület levette napirendjéről az ezzel kapcsolatos LMP-s kezdeményezést.

Átlátható önkormányzat Óbudán

Átláthatósági tanácsnoki tisztséget hoz létre az óbudai önkormányzat képviselő-testülete.

Simon-ügy: novemberig nyomoznak

Simon Gábor október 12-ig biztosan házi őrizetben marad, az MSZP egykori elnökhelyettesével szemben folytatott nyomozás határideje november 14-e – mondta a Magyar Hírlap megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) szóvivője. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/5577/Simonugy_novemberig_nyomoznak#sthash.JOh9zz2Y.dpuf

Nem egyedül fizeti a vadászatot Lázár

Többen, közösen fizetik annak a vadászatnak a költségeit, amelyen Lázár János is részt vesz, így nincs ellentmondás a vagyonnyilatkozatában szereplő adatok és a felmerülő kiadások között. Ezt a Miniszterelnökséget vezető államtitkár közölte annak kapcsán, hogy az atlatszo.hu azt írta: Lázár János 23 millió forintért rendelet csehországi fácánvadászatot, vagyonnyilatkozata szerint ugyanakkor ennyi készpénzzel nem is rendelkezik.

A TV2 miatt perel az ellenzék

Gazdasági csalás gyanújával feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen az MSZP és az Együtt-PM szövetség a TV2 értékesítésének körülményei miatt. A két politikai formáció tisztségviselői szerint a Fideszhez köthető "oligarchiák" is részesei voltak az ügyletnek.

Főállású képviselők a Házban

Eszerint 2014-től csak főállású képviselők dolgozhatnak a parlamentben, akik szabadidejükben más kereső tevékenységet nem folytathatnak. A kormány holnap újratárgyalja a járások kialakításának részleteit.

Bevallották vagyonukat a képviselők

Nyilvánosak a képviselői vagyonnyilatkozatok. A parlament honlapján elérhető dokumentumok nagy különbségeket mutatnak a politikusok anyagi helyzetében. Kiderül belőlük a többi között, hogy Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti ingatlanjait ötven évre ingyenesen átengedte a helyi fiatal futballakadémistáknak, és az is, hogy Schmitt Pál és Mesterházy Attila egyaránt szeret motorozni.

A mentelmi bizottsághoz kerül Simor cégügye

A mentelmi bizottság tekinthet bele a Simor András jegybankelnök ciprusi cégének eladását bizonyító dokumentumokba. Erre kérte a testületet az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága.
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

2015. május 7-én kiderült, az MPB hárommillió forinttal járult hozzá Gömöri Zsolt devizahitelének végtörlesztéséhez. Már az üggyel kapcsolatos első sajtóhírek arról számoltak be, hogy a végtörlesztés...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI