Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
sikerdíj [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Lemondásra szólítja fel a Jobbik a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökségét

Lemondásra szólítja fel Deutsch Tamást, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) alelnökét, Gömöri Zsoltot, a szervezet elnökét, valamint a MPB elnökségét amiatt, hogy kiderült: Deutsch Tamás javaslatára a testület 2012-ben 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást juttatott Gömöri Zsoltnak hitele végtörlesztésére - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.

Valamit nagyon tud Papcsák Ferenc

Hatvanöt millió forintot söpört be ügyvédi irodájából tavaly Papcsák Ferenc fideszes képviselő. Pedig ügyvédi teendőire valószínűleg nem sok ideje juthatott: a képviselőség mellett polgármester, több fontos parlamenti bizottság tagja, és egyéb tisztségei is vannak. Papcsák egyelőre nem árulta el, mivel csinálta meg a szerencséjét, a pénz útja pedig követhetetlen, mivel az ügyvédi irodák könnyen elbújhatnak a nehezen átlátható szabályozás mögé.

Tocsik Márta esetét vizsgálta az ombudsman

Az adóhatóság megsérti a tisztességes eljáráshoz való jogot, ha késedelmi pótlékot vet ki, és annak behajtására végrehajtási eljárást indít, miközben az adózó azért nem tud fizetni, mert nem fér hozzá a büntetőeljárásban zárolt vagyonához - állapította meg Szabó Máté ombudsman; aki egyben felkérte az APEH elnökét, vizsgálja meg, hogy az utóbbi tíz évben történtek-e hasonló esetek.

Tocsik Márta és a jó erkölcs sérelme

Jogos-e, hogy Tocsik Mártának a zárolt vagyona után is adóznia kell? Sérthette-e a jó erkölcsöt az elhíresült sikerdíjas szerződés?
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Tocsik-ügy

Tocsik-ügy

Tocsik Márta ellen a Legfőbb Ügyészség 1996-ban indított polgári pert csalás gyanújával, majd az ügyben egy évvel később büntetőeljárási folyamat is megkezdődött. A jogásznő az ÁPV Rt.-vel...
Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

Gömöri Zsolt tündöklése és bukása

2015. május 7-én kiderült, az MPB hárommillió forinttal járult hozzá Gömöri Zsolt devizahitelének végtörlesztéséhez. Már az üggyel kapcsolatos első sajtóhírek arról számoltak be, hogy a végtörlesztés...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI