Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Helyek:
Győr-Moson-Sopron megye [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Üdítővel, alkohollal, hússal kenték meg évekig a hivatalnokot

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tíz rendbeli hivatali visszaéléssel vádol egy kormányhivatalban, az állategészségügyi osztályon dolgozó állami alkalmazottat. A férfi 2014 és 2017 között tizenhárom esetben fizetés nélkül vitt el élelmiszert különböző Nyugat-Magyarországi üzletekből - írta közleményében az ügyészség.

Mindent az Audira ken a megvádolt zöld vezető

Nem ismeri el bűnösségét a Tiszántúli Természetvédők Társulatának elnöke, akit azzal vádol az ügyészség, hogy meg akarta zsarolni az Audit egy győri gyárépítés során. Zsák Ferenc Tibor pere ma kezdődött meg Debrecenben.

Felfüggesztett börtön két korrupt rendőrnek

Jogerősen másfél, illetve két esztendei - három, illetve négy évre felfüggesztett - börtönbüntetéssel sújtotta csütörtökön meghozott, jogerős ítéletében a Győri Ítélőtábla azokat az exrendőröket, akik egy közúti ellenőrzés alkalmával pénzt fogadtak el egy kamionostól.

Vesztegető sofőrt fogtak a rendőrök Lébényben

Rendőröket próbált megvesztegetni egy furgon vezetője Győr-Moson-Sopron megyében. A férfi ellen a vesztegetés miatt eljárás indult.

Az MSZP elhatárolódik volt képviselője eljárásától

Hivatali visszaélés miatt indult nyomozás egy szocialista színekben megválasztott, de már független csornai önkormányzati képviselővel kapcsolatos ügyben - tudható meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság által az eljárás kezdeményezőjéhez eljuttatott értesítésből.

Börtönbe kerülhet a börtön főtisztje

Hamarosan ítélet várható az "ezredesek pereként" elhíresült ügyben, ami tavaly januárban sokkolta a közvéleményt. A Győri Katonai Ügyészség határozott idejű szabadságvesztést kér a korrupcióval vádolt ezredesek és a vesztegető fogvatartott fejére.

Ítélet előtt a bv-ezredesek

Letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta a büntetés-végrehajtási ezredesek pereként elhíresült büntetőügyben a másodrendű vádlottnak, egy volt bv-ezredesnek és egy vesztegető fogvatartottnak a Győri Katonai Ügyészség a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság tegnapi tárgyalásán.

Milliókért adott engedményeket a ráfizetéses cégeknek a biztos

Kenőpénzt követelt és több mint 24 millió forintot vett át a gondjaira bízott cégektől egy budapesti felszámolóbiztos.

Vesztegetésen értek egy felszámolóbiztost

Összesen harmincnégymillió forintot csalt ki ügyfeleitől egy budapesti felszámolóbiztos.

Huszonhatmillió forint kenőpénzt kapott a felszámoló

Üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság T. Imre 54 éves budapesti felszámoló ellen, aki 2005-ben és 2006-ban egy Győr megyei gazdasági társaság felszámolása során, a cég további működtetésének feltételeként, összesen 26 millió forint kenőpénzt kért és kapott a cég korábbi ügyvezetőjétől - tájékoztatott a rendőrség pénteken.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI