Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vesztegetés [X]
Személyek:
Mészáros Norbert [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Valaki már előbb lefizette a DVSC kapusát, így nem kérte a százezer eurót

A fogadási maffia tagjai állítólag százezer eurót ajánlottak a DVSC kapusának a 2009. októberi BL-mérkőzés előtt, azonban állítólag visszautasította, mert már más valaki lefizette.

A Loki labdarúgókról márciusban döntenek

A nemzetközi Sportdöntőbíróság március 10-én hallgatja ki az UEFA által korábban eltiltott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic debreceni játékosokat.

Le akarták bundázni a DVSC-Sampdoriát

A DVSC közleményt adott ki: két futballistáját, Simacsot és Mijadinioszkit keresték meg, hogy befolyásolják a csütörtök esti Sampdoria elleni EL-meccs eredményét.

Bundaügy: 14 magyar meccs gyanús

Hat NB I.-es bajnokit, öt Ligakupa-mérkőzést és egy-egy Magyar Kupa-, illetve előkészületi meccset biztosan vizsgál az elmúlt három futballszezonból a bochumi ügyészség és a magyar rendőrség a tavaly kirobbant európai méretű bundabotrány kapcsán.

Fellebbeznek a DVSC játékosok

A két debreceni labdarúgó fellebbez a a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS). Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 18 hónapra és 2 évre tiltott el Mészáros Norbertet és Vukasin Poleksicet a labdarúgástól, amiért nem tettek eleget jelentési kötelezettségüknek egy vesztegetési kísérlet kapcsán.

Több magyarországi játékos is bundázhatott

Nem egy magyarországi labdarúgót érinthet a futball bundabotrány.

Elutasították a DVSC fellebbezését

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elutasította a DVSC csapatának beadványát, így érvényben marad a klub két játékosának, Mészáros Norbertnek és Vukasin Poleksicnek (képünk) a bundaügyben kiszabott eltiltása.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI