Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Állami-önkormányzati fizetések highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem úgy vizsgálták Rogánt

Állítása ellenére Rogán Antallal szemben biztosan nem folytatott vagyonosodási vizsgálatot a NAV, a fideszes politikus által említett 30 (vagy 40) napos ellenőrzés alatt ugyanis csupán azt lehetett vizsgálni, hogy bevallott jövedelmeit iratokkal alá tudja-e támasztani - az adószakértő szerint.

Pintér Sándor több mint nyolcvanmillió forint adót fizetett tavaly

A kormány honlapján nyilvánosságra hozták, mennyit kerestek és mennyi adót fizettek tavaly a miniszterek és államtitkárok. A családi adózásnak Semjén Zsolt a legnagyobb nyertese: annyi adókedvezménye van, hogy igénybe se tudta venni mindet, csak közel hárommillió forintot igényelhet vissza. Lázár János többet keres, mint Orbán Viktor, de sehol sincs Pintér Sándorhoz képest.

Orbán és Matolcsy is több mint 2 milliót nyert az egykulcsos adóval

A miniszterek többségének átlagban 2,5 millió forintot hozott a konyhára a tavaly bevezetett egykulcsos személyi jövedelemadó, de Pintér Sándor és Németh Lászlóné megfelezte az adóját, 17, illetve közel 9 millió forintot nyertek az adóváltozással. Orbán a lista végén kullog, de még így is csaknem 2,3 millió forintot nyert az egykulcsossal.

Pofátlansági adót Schmittnek

A költségvetés jelenlegi helyzetében – amikor már a demokratikus működés minimumfeltételeire, például a parlamenti pártok működtetésére sincs pénze az államnak – azzal a szerény javaslattal szeretnénk élni, hogy vessék ki a 98 százalékos különadót az állami villára minden morális ellenérv dacára igényt tartó volt köztársasági elnök juttatásaira.

Pofátlan végkielégítések: milliókat hozhat a kormánytagoknak az adó eltörlése

Hárommillió forint maradhat Réthelyi Miklós zsebében, ha valóban távozik a közeljövőben miniszteri posztjáról. Azok a kormánytagok, akik a választásokig hivatalban maradnak, még jobban járnak, így, ha 2014-ben veszít, Orbán Viktor kilencmillió forint "lelépési pénzzel" számolhat.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>