language

Kulcsszavak:

befolyással üzérkedés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [471]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Budai Gyula feljelentést tett egy fővárosi telek eladása kapcsán

„Eljött az igazság pillanata!“ Ezzel a kommentárral posztolta ki a Fidesz országgyűlési képviselője, hogy feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál, egy fővárosi ingatlan értékesítése miatt, amelyre a Városháza tervezett eladásával kapcsolatosan derült fény.

Zenélhetnek, csak jó lenne még hozzá egy fotó a helyi fideszessel

Őszi Hacacáré néven jelentett be a kormány országos rendezvénysorozatot, amellyel az összetartozást és a bajba jutott zeneipart kívánják megsegíteni. Csakhogy hamar kiderült, hogy a rendezvényeket véletlenül sem ellenzéki, hanem fideszes vagy független vezetésű településeken tartják, a fellépő zenészeket pedig a helyi politikusok reklámtáblának használnák. A Magyar Turisztikai Ügynökség – amelynek logója szerepel a programsorozat honlapján – nem hajlandó elárulni, hogy mennyi pénzből és kik bonyolítják le a közpénzből szervezett állami road show-t. Zeneipari szereplők szerint valójában egy Raktárkoncert 2.0-ról van szó.

Orbánra, Pintérre és Poltra hivatkozva vitte a 100 milliókat, alsónadrágban vitte el a rendőrség

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást folytat vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt, amiben több 100 millió forintot kértek egy vállalkozótól, ügyvédek közreműködésével – közölte az ügyészség.

Saját szervezetét ajánlja pályázatírásra Simonka a dél-békési polgármestereknek

Megoszlik a jogászok és politikusok véleménye arról a nyomásgyakorlásnak beillő hivatalos levélről, amelyet nemrégiben küldött Simonka György országgyűlési képviselő a Fidesz parlamenti frakciójának fejlécével térsége polgármestereinek. Ebben a most kezdődő EU-s fejlesztési ciklusban éppen azt a szervezetet ajánlja pályázati munkára, amelynek ő az elnöke. Egy pályázatíró súlyos szakmai kifogásokat fogalmazott meg.

Boldog nélkül senki sem boldogulhatott

Boldog Istvánt körbekerítették a terhelő vallomások, ezért Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta mentelmi jogának felfüggesztését, amelyet ellenszavazat nélkül elfogadott az Országgyűlés. Az érintett nyilvános reakcióiban, valamint a nyomozás mechanizmusában sok a hasonlóság Mengyi Rolandéval, akit már jogerősen elítéltek korrupcióért. Ugyanis a Voldemort-ügyben sem fejtették fel a fantompályázatokat kiíró minisztériumi szálat, és a Boldog Istvánt érintő, csaknem egy éve tartó eljárásban sem látszik, hogy az ügyészség feszegetné az irányított közbeszerzésekkel elnyert pályázatokat kezelő területi államkincstárfiók szerepét.

Felfüggesztették a fideszes Boldog István mentelmi jogát

Polt Péter csütörtökön kérte a Fidesz parlamenti képviselőjének, Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését. Hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség, az eddigi adatok szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megye Terület- és Településfejlesztési Operatív Program egyes pályázatainál bűncselekményt követhettek el különböző személyek – írta akkor közleményében az ügyészség.

DK-s szál a Voldemort-aktákban – Szárazkolbász, csirkemell, milliós alibiszámlák szúrtak szemet

Találatok: [471]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>