Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Honvédség highlight_off

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Reagált a HM: tényleg két Falcont vettek, elvileg a honvédségnek

Az egyik Falcon 7X-et augusztus elején vásárolta a Magyar Honvédség, elvileg kisebb kötelékek szállítására, de sajtóinformációk szerint repked még egy ugyanilyen gép, amelyet a Légügyi Hatóság polgári gépként vett nyilvántartásba HA-LKX lajstromjellel, a gép tulajdonosa pedig a HM leánycége, a HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.

Luxuslakások miniszterektől, fillérekért

Für Lajos idején hozták azt a rendeletet, amely megnyitotta a lehetőséget a honvédségi ingatlanok elidegenítésére. Ekkor a tárcavezető kabinettitkára a mostani miniszter, Hende Csaba volt.

HM: Simicskó maga ismerte el a törvénytelen eszközök felhasználását

A törvénytelenül a sajtó kezébe került, nem bizonyított valóságtartalmú vallomások alapján nem lehet helytálló következtetéseket levonni - reagált a kereszténydemokrata Simicskó István hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottakra a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Honvédelmi Minisztérium: ámokfutás és korrupció

A Magyar Honvédség az utóbbi nyolc év egyik legnagyobb kárvallottja volt. Miközben a Honvédelmi Minisztérium évente csaknem 300 milliárdot használhatott fel katonai célokra az adófizetők pénzéből, a szocialisták vállalásait számba vevő írásunkból kiderül, hogy a kormányprogram ígéreteinek nagy részét nem valósították meg, az alakulatoknál viszont állandósult a leépítés.

Az utolsó pillanatban borult Szekeresre a HM

Árnyék vetült a magyar katonaságra, vélekedik a honvédség vezérkari főnöke, Tömböl László. Az összes hazai laktanyában felolvassák majd az erről szóló levelét, miután az ügyészség vesztegetés gyanújával nyomoz főtisztek ellen.
Találatok: [9]  Oldalak:   1