language

Helyek:

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újabb 18,5 milliárd forintot ad a kormány egyházi beruházásokra

Idén és a következő két évben fizetik ki.

Csigatempóban halad, miközben 825 millióról 1,2 milliárdra drágult egy kosárlabda-sátor felújítás Győrben

Több mint egyéves késéssel és jóval drágábban valósul meg a győri Adyvárosi Sportcentrum TAO-pénzből való felújítása. Az Átlátszó megtudta, hogy bruttó 825 millió helyett 1,2 milliárdba kerül a győri női kosárlabda új otthona. Az eredetileg 2022 nyarára kitűzött átadást először idén tavaszra, aztán nyárra, majd pedig 2023 őszére halasztották. Ugyanakkor a Grabo-sátorként emlegetett létesítmény azon kevés helyi beruházáshoz tartozik, amelyek – ha adott esetben késlekedve is – de legalább remélhetőleg megvalósulnak.

Megint szalagátvágásokra készül a NER egyik oszlopos tagja

Idén is nagy megbízások révén hasít a WHB Csoport.

A külügy bankja adott pénzt arra a templomra, ahova Szijjártó Péter jár imádkozni

A Győri Szent Kamillus Római Katolikus Plébánia tavaly és idén is több tízmillió forinthoz jutott.

Leleményes jogcímeken dőlt a pénz az egyházakhoz a járvány alatt

Miközben a veszélyhelyzet miatt a templomok is bezártak, az Orbán-kormány a szokásosnál is lelkesebben szórta a közpénzt az általa kiválasztott egyházaknak. Jutott az állami milliárdokból újabb templomfelújításokra és a lelkészek jövedelemkiegészítésére, valamint számos ingatlan tulajdonjogát is megkaphatták a járvány alatti törvénykezésnek köszönhetően.

Százmilliókat szórtak el a bokszban, az ismerősök jól jártak, a szövetség csődben

Az ifjúsági ökölvívó-világbajnokság története azt mutatja meg, hogyan élnek vissza az Orbán Viktor sportszeretetének köszönhető gazdagsággal: ingyenes győri helyszín helyett 68 milliós rongyrázás a Duna Arénában, százmilliónál több a közeli munkatárs cégének hangosításra és ringvilágításra. A Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat fideszes elnöke már le is mondott szövetségbeli elnökségi tagságáról. Erdei Zsolt elnök még a helyén.

Habony Árpád köre beszállt a szegedi fociba

Szerdán jelentette be Borkai Zsolt, Győr polgármestere, hogy új tulajdonosa lett az ETO FC Győrnek, ennek kapcsán pedig kiderült, hogy nem olyan rég az egyik patinás szegedi klubnak is új tulajdonosa lett. Szerdán jelentette be Borkai Zsolt, Győr polgármestere, hogy új tulajdonosa lett az ETO FC Győrnek, ennek kapcsán pedig kiderült, hogy nem olyan rég az egyik patinás szegedi klubnak is új tulajdonosa lett.

Egymilliárdos jégcsarnokot épít a nem túl vagyonos győri hokiklub

A napokban kezdődik a társasági adó-felajánlásból (tao támogatásból) finanszírozott győri jégcsarnok kivitelezése, derül ki a közbeszerzési adatbázisból. Az erről szóló megállapodást október elején írta alá a Győri ETO HC, illetve a beruházásra kiírt közbeszerzés nyertese a Fodor Építőipari Kft. Utóbbi cég a névadó Fodor Géza Szabolcs mellett részben Paár Attila tulajdonában áll.

„Kaptam egy ígéretet a megfelelő helyről”

A Quaestor egykori elnök-vezérigazgatója, a Quaestor-ügy első rendű vádlottja. Az ő története következik.

Itt az újabb kormányzati pénzszórás - Orbánt nem érdeklik a szakértők

A következő szűk három évben akár 600 milliárd forintot is elköltene a kormány olyan autóutak építésre, amelyek létjogosultságát a forgalmi adatok egyáltalán nem indokolják. Maga a fejlesztéseket bejelentő kormányfő is elismerte, hogy a szakértők szerint az útprogram nettó pénzszórás, ennek ellenére a következő választási kampányra el kell készülnie ezeknek az utaknak.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>