language

Személyek:

Lévai Anikó highlight_off

Kulcsszavak:

Lévai Anikó

Lévai Anikó (Szolnok, 1963. augusztus 15. –) magyar jogász, vállalkozó, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító tagja, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete. Orbán Viktor felesége.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Elzárták a pénzcsapot a Szerencsejáték Zrt.-nél, de azért jutott 40 millió Bayer Zsolt cégének

Az utóbbi hónapokban szokatlanul kevés, alig 200 millió forint támogatást osztottak szét a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs keretéből. A kevésből jutott 40-40 millió Bayer Zsolt és az egykori ATV-vezér cégeinek, illetve a dunakeszi sportegyesületnek is, ahol egykor Szijjártó Péter futsalozott.

Orbán a stadion tetejéről mutogatta Erdogan bizalmasának a felcsúti birtokokat

Hiába próbálta megtudni Miniszterelnöki Sajtóirodától a Bors, kinek mutogatotta Orbán Viktor a felcsúti tájat szombaton a háza végében álló stadion tetejéről a Videoton–Újpest bajnoki meccs előtt, Havasi Bertalan csak annyit válaszolt, hogy „Orbán Viktor magánprogramjairól nem áll módunkban tájékoztatást adni”.

Új holdudvar Orbán körül

Mivel Simicska Lajos háborúba keveredett egykori legszorosabb szövetségesével, Orbán Viktorral, a kormányfő új személyeket és cégeket hozott nyertes helyzetbe. Az új szereplők sem ismeretlenek, hiszen már korábban is felbukkantak a Fidesz és Orbán körül, de úgy tűnik az új, formálódó gazdasági csoportban senkinek nem lehet olyan kitüntetett, önálló szerepe, mint Simicskának volt.

Szállodaépítéshez vásárolja az ingatlanokat az Orbán-család?

Orbán Viktor kormányfő házat vásárolt Felcsúton – értesült a Népszabadság. Lapunk úgy tudja, a vételár 18 millió forint volt. A miniszterelnök tulajdonjog-bejegyzési kérelmét szeptember 17-én nyújtották be a Bicskei Járási Földhivatalhoz.
Találatok: [4]  Oldalak:   1