language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Három év alatt 714 százalékos növekedés - mit tudnak ezek a NER-cégek?

A szinte semmiből pillanatok alatt százmilliárdos árbevétel – ezt produkálta az a két kommunikációs cég, amelyeket Magyar Péter állami hátszelű túlárazással vádol, és amelyeknek az utcai óriásplakát-kampányai elől 2017 óta elmenekülni is lehetetlen volt.

Százmilliárdos átcsoportosítás a költségvetésben – plusz négymilliárd jut kormányzati kommunikációra

Most is megemelték Rogán Antal kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos keretét, ezúttal négy milliárd forinttal.

Kétmilliárdos veszteséget termelt tavaly a MotoGP-pálya építéséért felelős HUMDA Zrt.

Május végén a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. is közzétette a tavalyi évről szóló pénzügyi beszámolóját. A kormányzati megszorítások miatt határozatlan időre elhalasztott hajdúnánási MotoGP-pálya építésében is aktív szerepet vállaló, a magyar autó- és motorsportért felelős cég 2022-ben valamivel jobb eredményt ért el, mint két éve, de még így is veszteséges volt a működése.

Elbírálás alatt a védjegyoltalmi kérelem a Puskás Múzeum névre és logójára

Több éves késéssel, de a jelek szerint mégis csak elkészül a Puskás Kiállítási Központ a Puskás Arénában.

Újabb milliárdos, az atlétika-vb-hez kapcsolódó szerződésre derült fény

Balásy Gyula vállalkozásaival újabb 1,14 milliárd forint értékben szerződött le a vb-t szervező cég, erről azonban hallgatott a vezérigazgatója.

A kata- és rezsiváltozások nincsenek benne, sportra és propagandára több jut a jövő évi büdzséből

Olyan költségvetési törvényt fogadtak el a kormánypárti képviselők 2023-ra a minap, amelynek fő pillérei már rég kidőltek.

Egyetlen cégcsoport gründölja Rogán Antaléknak az állami rendezvényeket milliárdokért

A K-Monitor szerint „szartól repülőig mindent ők csinálnak”. 2022 második negyedévében 39,4 milliárd forint volt a megbízások összértéke.

4,5 milliárd forintból készül Rákay Philip "grandiózus" Petőfi-filmje

Úgy látszik, minden pénzt megér a kormánynak, hogy elkészüljön a Petőfi-évre a Rákay Philip, Szente Vajk és Kis-Szabó Márk forgatókönyvéből készülő, az 1848. március 15-i eseményeket feldolgozó alkotás.

EU-n kívüli sportolókat támogat a kormány, 270 millió forintot tettek félre erre a célra

Egyelőre 270 millió forintot utaltak ki „fiatal és tehetséges sportolók” edzési lehetőségeire, azzal a kikötéssel, hogy a magyar válogatottakat nem zavarhatják.

Rengeteg pénz ment válságkezelés címén olyasmire, aminek semmi köze a válsághoz

Sok esetben csak ürügy volt a járvány ahhoz, hogy nyakló nélkül költekezzen a kormány. A szétszórt ezermilliárdok nagy része a politikai szövetség kiszélesítését szolgálta, például sportra és egyházi kiadásokra is rengeteg ment el.
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>