language

Kulcsszavak:

2014-2020-as uniós ciklus highlight_off

Intézmények:

EuroAszfalt Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Mészárosék nyerték a legtöbbet abból, ami miatt Magyarország sok EU-s pénzt bukik

Mészáros Lőrincék mintegy 70 milliárd forint értékben vittek el építkezéseket a víziközműprojekt keretében már megítélt 240 milliárd forintból – derült ki a lapunk közérdekű adatigénylésére küldött válaszból. Az összesen 420 milliárd keretösszegű programot Brüsszel súlyosan szabálytalannak ítélte, ezért az ország akár 60 milliárd forint támogatás-megvonással is fizethet érte. Az uniós revizorok arra jutottak: a 24 nyertes között csak 4 olyan akadt, amelyik érvényes ajánlat alapján nyert.

Lubickol a szennyvizes munkákban Mészáros: 4,2 milliárdért dolgoznak Hevesben

4,2 milliárd forintért vállalta az M-E Konzorcium a szennyvíztisztító telep építését és csatornahálózat fejlesztését a Tarnaméra központú agglomerációban — derül ki a Közbeszerzési Hatóság honlapjára feltöltött dokumentumból. A fejlesztés Tarnaméra mellett Nagyfügedet és Boconádot is érinti.

2018 első negyedévében is Szíjj László nyerte a nemzeti tőkésosztály közbeszerzési versenyét

Mészáros Lőrinc második lett, és a felcsúti polgármester érdekeltségei által elnyert megbízások 99 százalékát az EU fizeti.

Mészáros Lőrinc polgármester megbízta Mészáros Lőrinc vállalkozót

Egy igen érdekes tenderen van túl Orbán Viktor kedvenc falujának vezetője. 6,5 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége, a Mészáros és Mészáros Kft. és az Euroaszfalt közös konzorciuma az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft. szennyvíztisztitó-telep korszerűsítése címén.

Hiába pöccent be az EU, Mészároséknak dobtak most egy 4,4 milliárdos bizniszt

Ma derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből, hogy egy nettó 4,4 milliárd forintos bizniszt ütött nyélbe Mészáros Lőrinc birodalmának zászlóshajója, a Mészáros és Mészáros Kft. egy másik céggel, az Euroaszfalt Kft.-vel összefogva a váci szennyvíztelep megnagyobbítására.

Még egy régiót behúzott Mészáros Lőrinc cége a 420 milliárdos építőipari tenderen

Kijöttek a Nemzeti Fejlesztési Programiroda gigatenderének újabb nyertesei. A felcsúti polgármester cége az észak-magyarországi régió mellett az észak- és közép-dunántúli térségben is megbízást kapott.
Találatok: [6]  Oldalak:   1