Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
adócsalás - költségvetési csalás [X]
Helyek:
Spanyolország [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Felfüggesztett börtönt kapott a Real Madrid volt játékosa

Sora kerülnek bíróság elé a busásan fizetett spanyol foci egykori és jelenlegi sztárjai adóelkerülés vádjával. Most Angel di Maríán van a sor, de José Mourinho edző sem alhat nyugodtan.

Adócsalással vádolják Mourinhót Spanyolországban

A spanyol ügyészség adócsalás vádjával pert indít José Mourinho, a Real Madrid volt, a Manchester United labdarúgócsapatának jelenlegi vezetőedzője ellen.

Nem nyomoznak tovább Messi ellen az adócsalási ügyben

A spanyol ügyészség indítványozta, hogy szüntessék meg az eljárást Lionel Messi adócsalási ügyében. A Barcelona argentin sztárjának édesapjára, Jorge Horacio Messire ugyanakkor másfél éves börtönbüntetés kiszabását kéri a hatóság.

Lecsapott a NAV a zöldségbűnözőkre

Közel hárommilliós bírságot és áfaellenőrzést kapott a nyakába az a kereskedőcég, amely a papíron Romániába szánt padlizsánszállítmányt Magyarországon adta volna el.

Börtön és 80 milliós bírság az adócsaló énekesnőnek

Montserrat Caballé világhírű spanyol szoprán megállapodott a spanyol hatóságokkal arról, hogy 250 ezer eurónyi (80 millió forintnyi) bírságot fizet, valamint hat hónapnyi börtönbüntetést szabnak ki rá és ily módon elkerüli a bírósági tárgyalást adócsalási ügyében.

Egyetlen csalás, amiben ott van az egész adóbotrány

Eltűnt milliárdok, papíron utaztatott áruk, nagy lábon élő vállalkozók. Az Origo új részleteket ásott elő abból a hatalmas áfacsalási ügyből, amelynek főszereplői az egyik nagy magyar áruházlánchoz, a CBA-hoz kötődnek.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

NAV-botrány

NAV-botrány

Horváth András, ex-adóellenőr 2013 novemberében robbantotta ki a botrányt azzal, hogy azt állította: a NAV-nál kivételezett helyzetben tartanak egy jól körülhatárolható adózói kört, amelynek tagjai...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI