Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Debreceni Egyetem [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Korrupcióinfó a Debreceni Egyetem kamuprojektjeiről

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke 91. Korrupcióinfóján kiemelte, hogy a Debreceni Egyetem Putyin díszpolgárságát megszavazó döntése mögött az EU-s forrásokból megvalósuló, de nem létező kamuprojektjei, illetve megalapozatlan költségeket tartalmazó programjai állhatnak.

A 8 legidiótább beszerzés, amiről nemzetbiztonsági okból nem tudhatunk

2013 októberéig 126 esetben adtak felmentést közbeszerzés alól a parlament illetékes bizottságai. Az azóta eltelt egy évben még 29 ilyen döntés született, pedig közben a választások miatt alig ülésezett a parlament.

Titokban hatmilliárdért térképeznék fel az országot

A Debreceni Egyetem 6,5 milliárd forintért készítené el Magyarország digitális térképészeti adatbázisát. A projektet nemzetbiztonsági okokra hivatkozva mentesítették a közbeszerzési eljárás alól.

Titkolózik a Debreceni Egyetem rektora

A Debreceni Egyetem (DE) rektora, Fábián István, ígéretével ellentétben nem tájékoztatott arról, hogy az intézmény vezetői közül ki mennyi jutalmat kapott. Az egyetem honlapján nevek nélkül közzétette a különféle jogcímeken kifizetett összegeket, és felszólította a Magyar Nemzet munkatársát, hogy nevezze meg, kinek számlázhatják ki a kötelező adatszolgáltatás költségeit – olvasható a pénteki Magyar Nemzetben.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI