Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Személyek:
Hende Csaba [X]
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Simicskó István eladta az utolsó ingatlanát is

Kikerült a kormány honlapjára a két távozó kormánytag, Hende Csaba volt honvédelmi miniszter és Zombor Gábor volt egészségügyi államtitkár, valamint a posztot váltó Simicskó István záró vagyonnyilatkozata.

Kezdődik Hende utódjának miniszterjelölti meghallgatása

Tíz órakor kezdődik a lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter utódjának, Simicskó Istvánnak a miniszterjelölti meghallgatása a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságában. A volt tárcavezető az Origónak nem kommentálta lemondását. Úgy tudjuk, távozása nem klasszikus lemondás volt.

Hende Csaba elfelejtett beszámolni egy olaszországi útról

Több százezer forintos eltérések vannak Hende Csaba honvédelmi miniszter sajtóval közölt utazási költségei és a minisztérium adatai között. Egy kétnapos olaszországi utazást is elfelejtett bevallani a tárcavezető.

Titkos olasz úton járt Hende Csaba?

öbb százezer forintos eltérések vannak Hende Csaba honvédelmi miniszter sajtóval közölt utazási költségei és a minisztérium adatai között. Egy kétnapos olaszországi utazást is elfelejtett bevallani a tárcavezető.

Hende csaknem kétmillióért utazott Szöulba

A Figyelő értesülései szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter tavaly tizennégy hivatalos úton vett részt. A kiutazások összköltsége 5 millió 944 ezer 35 forint volt. A tárcavezető napidíja a járulékokkal együtt 348 ezer 398 forint volt, a szállására 574 ezer 122 forintot költöttek. A miniszter reprezentációs költsége 613 ezer 573 forintot tett ki, míg a repülőjegyek ára 4 millió 407 ezer 942 forintra rúgott.

Nem volt diplomata-útlevele Habonynak

Habony Árpád, Vida Ildikó és Heim Péter nem rendelkezik diplomata-útlevéllel, Giró-Szász Andrásnak pedig 2014 végéig volt érvényes útlevele – ez derül ki abból a nyilatkozatból, amit az LMP közérdekű adatigénylésével kapcsolatos jogerős bírósági ítélet nyomán küldött meg a párt részére a Külügyminisztérium.

Hende: drága út Brüsszelbe is

Nemcsak Párizsban, hanem Brüsszelben is drága luxushotelben szálltak meg Hendéék.

Negyedmillióért éjszakázott Hende és kolléganője

A titkárságvezetőjével osztozott a párizsi luxusban Hende Csaba honvédelmi miniszter! A minisztérium ugyanis az azóta élettárssá avanzsált Szajlai Mónikának is.

Lezárult a vizsgálat: nem tudni, ki szivárogtatta ki Hende levelét

Lezárult a belső vizsgálat, de nem tudták megállapítani hogy ki juttatta el a sajtóhoz Hende Csaba honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Minisztérium három Mi-8-as típusú helikopter beszerzéséről szóló, nem nyilvános levelét - derül ki Hende Csabának a parlament honlapján még év végén közzétett írásbeli válaszából.

A honvédelem nem tudja

Lezárult a belső vizsgálat, de nem tudták megállapítani, hogy ki juttatta el a sajtóhoz Hende Csaba honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Minisztérium három Mi-8-as típusú helikopter beszerzéséről szóló, nem nyilvános levelét - derül ki Hende Csabának a parlament honlapján még év végén közzétett írásbeli válaszából.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI