Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Intézmények:
Országgyűlés Hivatala [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Miniszterelnökség: Habony gyakran a parlamentben ad tanácsot

Több politikus is gyakran a Parlamentben hallgatja meg Habony Árpád tanácsait, ezért van neki állandó belépője a Házba - közölte a Miniszterelnökség szerdán.

Habony Árpád szakértőként a Miniszterelnökségen dolgozik. Vagy mégse?

A Miniszterelnökség kért parlamenti belépőt Habony Árpádnak, a kormányfő főtanácsadójának. Méghozzá egy olyan passzusra hivatkozva, amelyből az vezethető le, hogy Habony szakértőként a kormányzat munkatársa. A kormányfő hivatala viszont korábban többször is tagadta, hogy Habonnyal bármilyen szerződéses kapcsolata lenne.

Habony előtt a Fidesz válságos napjaiban nyílt meg a Parlament kapuja

A főtanácsadó abban az időszakban kapott állandó parlamenti belépőt, amikor mélyponton volt a Fidesz népszerűsége. 2012 nyarára a felére zuhant a párt támogatottsága a 2010-es adatokhoz képest, a belépőjét akkor, 2012 július végén kérte a kormány.

AMI JÁR, AZ JÁR - ÍGY HALMOZZA A CÍMEKKEL JÁRÓ FORINTOKAT SCHMITT PÁL

Csütörtökön Schmitt Pál volt köztársasági elnököt választották maguk közé a nemzet sportolói, információink szerint 6:2 arányban nyert Magyar Zoltánnal szemben. Schmitt ezzel újabb jövedelemre tehet szert.

A 8 legidiótább beszerzés, amiről nemzetbiztonsági okból nem tudhatunk

2013 októberéig 126 esetben adtak felmentést közbeszerzés alól a parlament illetékes bizottságai. Az azóta eltelt egy évben még 29 ilyen döntés született, pedig közben a választások miatt alig ülésezett a parlament.

Méregdrágán bérelnek lakást a képviselőknek

Összesen kb. 150 millió forintot költ az állam az országgyűlési képviselők lakhatására: 120-180 ezer forintokért bérelnek nekik olyan budapesti lakásokat, amelyek nem lehetnek nagyobbak 50 négyzetméternél.

Kiderítettük, hol fognak megszállni a képviselők

Az Országgyűlés Hivatala a vidéki képviselők elszállásolására a luxemburgi bejegyzésű Holding Company for Pannonia (Holpa) S.A. tulajdonában lévő ACCOR-Pannónia Hotels Zrt.-vel kötött szerződést. A szállodalánc 13 budapesti, 3 és 4 csillagos hotelben biztosít elhelyezést a honatyáknak, szobatípustól és szezontól függően 14.500 és 27.500 forint/éj közötti áron.

Százhetvenmillióért szerzik be az országgyűlési őrök ruházatát

Várhatóan nettó 170 millió forintba kerül majd a 2013. január 1-jével létrejövő, 349 tagú Országgyűlési Őrség ruházata.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI