Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
átláthatóság [X]
Személyek:
Simor András [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tisztázta Simort a mentelmi bizottság

Az országgyűlés mentelmi bizottsága keddi ülésén rendben találta a jegybankelnök vagyonnyilatkozatait, arra az egyszerű kérdésre kérnek írásban magyarázatot, miként gyarapodhatott a befektetési alapokban levő pénz egy év alatt 143 millió forinttal.

Újra a pénzéről faggatták Simort

Arról faggatta az Országgyűlés mentelmi bizottsága kedden az MNB elnökét, hogy miért nőtt meg egy év alatt az általa birtokolt befektetési jegyek értéke. Simor András azt válaszolta, azért, mert az alapkezelő jól gazdálkodott. Ciprusi cégügyében nem lát már kifogásolnivalót a bizottság.

A jegybankelnök vagyonnyilatkozatairól tárgyal a mentelmi bizottság

Kedden tárgyalja az Országgyűlés mentelmi bizottsága Simor András jegybankelnök vagyonnyilatkozatainak ellenőrzését a testület parlament honlapján közzétett meghívója szerint.

ÁSZ: Simor havi 1,8 millióért alkalmaz kommunikációs tanácsadót

Az ÁSZ 2011-ben is az ellenőrzési tervének megfelelően ellenőrizte a Magyar Nemzeti Bank 2010. évi működését és gazdálkodását.

A mentelmi bizottsághoz kerül Simor cégügye

A mentelmi bizottság tekinthet bele a Simor András jegybankelnök ciprusi cégének eladását bizonyító dokumentumokba. Erre kérte a testületet az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága.

Szijjártó szerint Simor még mindig titkolózik

Az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának fideszes tagjai azt kezdeményezik, hogy a testület szerdai ülésén tűzze napirendjére a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének "titkolózását".

Adótitok mögé bújik Simor András

Változatlanul titkolózik a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke az offshore cége ügyeiben – közölte tegnap Szijjártó Péter.

Kövérnél parkoltak Simor cégeladási papírjai – Szijjártó tényleg nem tudta?

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője diadalittasan panaszolta, hogy Simor András cégeladási papírjai nem érkeztek meg az illetékes parlamenti bizottsághoz. Tényleg nem, mert Kövér László asztalán parkoltak.

Simor offshore cégén vitázik a jegybankkal Szijjártó

Szijjártó Péter szerint még nem küldte meg a költségvetési albizottságnak a ciprusi offshore cégének eladását igazoló papírokat Simor András jegybankelnök. Az MNB szerint Simor még a múlt héten megküldte a kért iratokat az országgyűlésnek.

Mégsem érdekli a Fideszt Simor ciprusi cége

Múlt kedden a kormánypárti honatyák kérték Simortól, mutassa be a ciprusi cége felszámolását és a pénz hazahozatalát igazoló dokumentumokat, egy hét alatt mégsem ment be senki közülük a jegybankba, hogy saját szemével bizonyosodjon meg az anyagról.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Kormányzati negyed

Kormányzati negyed

2006 decemberében döntött a kabinet a kormányzati negyed megépítéséről, az építkezés helyének pedig a Nyugati Pályaudvar mögötti területet jelölték ki. A Fidesz 2007-ben a Legfőbb Ügyészséghez...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI