Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Intézmények:
Debreceni Vagyonkezelő Rt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Debreceni "floridázás": Szabolcsban nyomoznak tovább

A debreceni vezetők elhíresült amerikai útja miatt indult rendőrségi nyomozás lassan és nehézkesen indult, s most még tovább húzódik: a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ugyanis elfogultságot jelentett be.

Felelhetnek a "floridázók"

Elrendelték a nyomozást a debreceni "floridázók" ügyében. Káposznyák István, az Együtt-PM helyi politikusa április 14-én ismeretlen tettes ellen tett feljelentést hivatali visszaélés, közokirat-hamisítás, hűtlen kezelés, költségvetési csaláshoz kapcsolódó felügyeleti vagy ellenőrzési kötelezettség elmulasztása és költségvetési csalás bűncselekmények elkövetése megalapozott gyanúja miatt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ennek alapján kezdeményezte az eljárást.

Büntető feljelentés a debreceni "floridázás" ügyében

Többen ígérték, vezető politikusok, pártszóvivők kampány előtt és kampány közben, végül aztán senki nem tett feljelentést Debrecenben. Káposznyák István igen.

Debreceni "floridázás": csaltak, sikkasztottak és hamisítottak?

A Civil Fórum lemondásra szólította föl Debrecen város jegyzőjét, aki a szervezet szerint "képtelen és nevetséges" magyarázattal állt elő a botrányt kavart floridai útja miatt. Ha a hivatalvezető nem mond le, feljelentést tesznek csalás, sikkasztás és okirat-hamisítás gyanúja miatt.

Nyomozni kezdenek: kényszerből rágalmazta Kósát?

A Népszabadság értesülése szerint a BRFK ma elrendeli a nyomozást a Kósa Lajost állítása szerint kényszer hatása alatt korrupcióval vádló Rónai Attila ügyében.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Debreceni képviselők floridázása

Debreceni képviselők floridázása

Állításuk szerint egy energetikai konferenciára utaztak Floridába a debreceni önkormányzat és számos helyi cég vezetői 2013 novemberében...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI