Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Kovács Lajos (Főtáv) [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Felmentették a volt Főtáv-vezért

Jogerősen felmentette a Fővárosi Ítélőtábla a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját.

Első fok: felmentették a volt Főtáv-vezért

Bűncselekmény hiányában felmentette a csalással és hűtlen kezeléssel vádolt Kovács Lajost, a Főtáv volt vezérigazgatóját hétfőn kihirdetett elsőfokú határozatában a Fővárosi Törvényszék.

Felmentették a volt Főtáv-vezért

Kovács Lajost csalással és hűtlen kezeléssel vádolták. A Fővárosi Törvényszék első fokon felmentette a Csepeli Hőszolgáltató Kft. üzletrészének megvásárlásával kapcsolatos ügyben.

A volt Főtáv-vezér felmentését kérte ügyvédje

Bűncselekmény hiányában Kovács Lajos volt Főtáv-vezér felmentését kérte a bíróságtól a vádlott védője a csalás és hűtlen kezelés miatt indult tárgyaláson

Vádemelés a volt Főtáv-vezér ellen

Vádat emelt a Főtáv Zrt. volt vezérigazgatója, Kovács Lajos és hét társa ellen az ügyészség a társaság gazdálkodásával kapcsolatos büntetőügyben - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

Pénzmosással gyanúsítják a volt Főtáv-vezért

A csalás és a hűtlen kezelés mellett nagy értékű pénzmosás gyanúja is felmerül a Főtáv Zrt. volt vezérigazgatója, Kovács Lajos és hét társának ügyében.

Felgyorsulhatnak a fővárosi nyomozások

Felgyorsulhat őszig a nyomozás a fővárosnál, az önkormányzati cégeknél és beruházásoknál zajló eljárásokban – közölte lapunkkal a BRFK.

Házi őrizetben a Főtáv-vezér

Szabadlábon a Főtáv Zrt. volt vezérigazgatója. A Budai Központi Kerületi Bíróság megszüntette a hűtlen kezeléssel és különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsított Kovács Lajos előzetes letartóztatását, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.

A Főtáv volt vezére szabadlábon

Az ügyészség és a BRFK szerint nem indokolt Kovács Lajos, a Főtáv Zrt. vezérigazgatója előzetes letartóztatásának fenntartása.

Megszüntették a Főtáv volt vezérigazgatójának letartóztatását

Kovács Lajosnak előzetes letartóztatását szerdán megszüntették. A bíróság szerint nem szükséges fenntartani Kovács Lajossal szemben a kényszerintézkedést.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI