Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Intézmények:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) highlight_off
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Az elsötétített ország – Az Elios-ügy és az önkormányzatok felelőssége

Alig volt olyan ellenzéki önkormányzati képviselő, aki időben tudhatta, hogy a városa Tiborcz Istvánékkal akar közvilágítást fejleszteni. A képviselő-testületek többsége nem szavazhatott arról, hogy kivel szerződjön a település, ők csak az eredményhirdetés után szembesültek az Elios győzelmével. Vagy még akkor sem.

Az OLAF szerint csalások miatt 93 milliárd forintot kéne visszafizetnünk Brüsszelnek

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) álláspontja szerint Magyarországnak vissza kéne fizetnie egy jelentős összeget az EU költségvetésébe, miután komoly aggodalmak merültek fel a metróépítési projektekkel kapcsolatban. Az erről szóló jelentés a Politico birtokába került. Az OLAF álláspontja szerint Magyarországnak 300 millió eurót, azaz több mint 93 milliárd forintot kéne visszafizetnie Brüsszelnek.

Öt gyanús pályázó 12,5 milliárdot nyert

A hálózatfejlesztési közbeszerzés nyerteseit ugyanaznap, ugyanakkora tőkével alapították, ugyanoda vannak bejelentve, és azonos a tulajdonosi körük.

Hamis miniszteri aláírásokat talált az NFM belső ellenőrzése

Eltérő színű tollal írt aláírások utalnak az MTI értesülése szerint arra, hogy aláhamisították a nemzeti fejlesztési miniszter aláírását egyes, a tárca belső ellenőrzésében talált hivatalos dokumentumokon. Az esetek 2011-ben, még Fellegi Tamás minisztersége idején történtek.
Találatok: [4]  Oldalak:   1