Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
csalás [X]
Személyek:
Stadler József [X]
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Stadler József: Azt mondták, egy napom van hátra

A Bors a nagyfai börtönkórházban találkozott a csalásért elítélt vállalkozóval. Stadler József ugyanis nagybeteg. Tavaly azt mondták neki az orvosok: egy napja van hátra...

Stadler az Orbán családnak is tartozik

A bíróság a napokban megszüntette a börtönben ülő egykori vállalkozó, Stadler József 21 milliárdos adósságot felhalmozó cégét. A hitelezők között van Orbán Viktor édesapjának és öccsének kft.-je is - írja a Bors.

Stadlert négy évre ítélték

Négy év tíz hónap börtönbüntetést kapott Stadler József. Az akasztói vállalkozót csalás és okirathamisítás miatt ítélték el.

Stadlert ismételten elítélték

Adócsalás, folytatólagosan elkövetett csalás, közokirat-hamisítás, illetve magánokirat-hamisítás miatt ítélte el a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a visszaeső Stadler Józsefet 4 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre.

Négy év tíz hónap letöltendőt kapott Stadler

Stadler József akasztói vállalkozót 4 év 10 hónap börtönbüntetésre, valamint 67 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte hétfőn első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság.

Újra bíróság elé áll Stadler József

Ismét találkozik egymással ma Stadler József és a magyar igazságszolgáltatás, a helyszín - akárcsak 13 évvel ezelőtt - újfent a Bács-Kiskun Megyei Bíróság lesz. Az akasztói, stadiont is építő vállalkozó az ügyészi vád szerint ismét fiktív számlák gyártásával igyekezett bevételeit növelni. Az érintett ártatlannak vallja magát, ám ha bűnösnek találja a bíróság, akár 12 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Emiatt kaphat Stadler akár 12 év börtönt is

Ismét adócsalás és csalás miatt vizsgálódnak Stadler Józseffel szemben, amiben most már különösen visszaesőnek számít az akasztói vállalkozó, akivel szemben 1995 óta szinte folyamatosan vizsgálódnak a hatóságok.

Stadler szerint mások miatt vádolják adócsalással

Stadler József szerint kivédhetetlen, hogy hibás számlák kerüljenek a cégeihez más vállalkozásoktól, de azt állítja, megalapozatlanul vádolják újra adócsalással. A vállalkozó az adóhátralékát viszont azzal magyarázza: nem tud arról, hogy tartozna az adóhatóságnak.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Stadler stadion

Stadler stadion

A juhászból lett helyi vállalkozót, Stadler Józsefet kétmilliárdos adócsalásért és jogosulatlan áfa-visszaigénylésért 1998 áprilisában ítélte el a bíróság első fokon kilenc évre.
Tocsik-ügy

Tocsik-ügy

Tocsik Márta ellen a Legfőbb Ügyészség 1996-ban indított polgári pert csalás gyanújával, majd az ügyben egy évvel később büntetőeljárási folyamat is megkezdődött. A jogásznő az ÁPV Rt.-vel...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI