Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Disco Magic Kft. [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Se biztosíték, se inkasszó - Perlik a pénzért a Disco Magic Kft.-t

Per indul a Zuschlag-ügy nyomán megismert kiskunhalasi Disco Magic Kft. ellen, mert a hatóság nem talált annyi pénzt a számláján, mint amennyit az európai uniós támogatásból visszakövetelt.

Inkasszó a Disco Magic ellen

Több mint 24 millió forint támogatást kellett volna visszafizetnie a Disco Magic Kft.-nek tavaly év végéig, de ez nem történt meg, ezért inkasszót rendeltek el a cég ellen.

Vége a dalnak! Inkasszó a kiskunhalasi Disco Magic ellen

Inkasszót rendelt el a pályázati csaláson ért Disco Magic Kft ellen az illetékes közreműködő szervezet, mert nem fizette vissza az előírt határidőre a szabálytalanul felhasznált európai uniós támogatást.

Huszonötmilliós diszkóvarázs

Bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tett és visszaköveteli a 24 millió 735 ezer forint vissza nem térítendő támogatást egy kiskunhalasi cégtől a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ).

Visszaveszik a diszkótól az uniós támogatást

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szabálytalanságot állított meg a kiskunhalasi Disco Magic Kft-nél az európai uniós források felhasználásánál, bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tett, és visszaköveteli a 24,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Pályázati csalásért jelentettek fel egy diszkót

Feljelentést tett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mert a gyanú szerint szabálytalanul vett fel közel 25 millió forintos támogatást egy diszkót üzemeltető kiskunhalasi cég.

Szabálytalanságok miatt visszafizettetett EU-pénzek

Szabálytalanságok miatt vissza kell fizetnie a Disco Magic Kft.-nek a két éve elnyert 24,7 millió forintos EU-támogatást.

780 millió visszarendelt uniós forint

Az elmúlt hetekben számos alaptalan vád hangzott el az uniós támogatások felhasználásával kapcsolatban. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ezért összegezte azokat az intézkedéseket, amelyeket a források szabályos felhasználása érdekében tett.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI