Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Fidesz highlight_off
Bajcsy-Zsilinszky Kórház highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Fidesz-közeli kórházigazgatók

Saját szakembereivel szemben is jó politikai érdekérvényesítőnek bizonyult a Fidesz-frakció –legalábbis ez tűnik ki a kórházigazgatói pályázatok több hét késéssel kihirdetett eredményéből. A névsor azt mutatja, hogy a kormánypárti képviselők protezsáltjai a legtöbb esetben győztek a szaktárca jelöltjeivel szemben.

Az elszámoltató számolása - A polip bögyében

Önmagában piti ügy: egy politikus vitatható körülmények között egy kis közpénzhez jutott. Ami mégis említésre méltóvá teszi, az az, hogy ezt Papcsák Ferenc - az első elszámoltatási kormánybiztos - tette, és erről utóbb bizonyíthatóan hazudott.

Papcsák alpolgármestert csinál kampányfőnökéből?

Nem a zuglói Fideszből választ magának helyettest Papcsák Ferenc – tudta meg a hvg.hu. Az általános alpolgármesteri posztot Kovács Balázs kaphatja, aki kampányfőnökként tevékenykedett a politikus mellett, és aki a XVI. kerületben képviselőjelölt.

Pesti-Papcsák Partnership = PPP

"Rossz lóra tettek" azok, akik a kormány elszámoltatási biztosát támadják - üzente maga Papcsák Ferenc, aki feljelentést is tett az őt "rágalmazók" ellen. Papcsák eközben nemcsak az alól nem tisztázta magát, miként vett fel munkavégzés nélkül a fővárostól több millió forintot, de pártján, a Fideszen belül is megütközést keltett, ahogy Zuglóban polgármester-jelöltté vált.

Adós maradt az elszámoltatási kormánybiztos

Továbbra sem tisztázta Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos, hogy miként vett fel érdemi munkavégzés nélkül több millió forintot a fővárosi önkormányzat egyik kórházától.
Találatok: [5]  Oldalak:   1