Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Debreceni Regionális és Innovációs Ipari Park Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Debreceni végkielégítések: mennyi az annyi?

Törvénysértésről nincs szó, de helytelen gyakorlatról igen - reagált az MSZP debreceni elnöke arra a bejelentésre, amely szerint a városban jogosulatlanul fizettek volna egyes önkormányzati tulajdonú cégek vezetőinek végkielégítést, prémiumot.

'A debreceni elit két kézzel osztogatta magának az adófizetők pénzét'

A szocialisták szerint Debrecenben a helyi elit két kézzel osztogatta magának az adófizetők pénzét; az MSZP-s Szabó Zoltán vasárnap kijelentette: Kósa Lajos fideszes polgármester hazudott a választóknak, a debreceni polgároknak.

MSZP: elfogadhatatlan végkielégítések Debrecenben is

Debreceni önkormányzati cégeknél is fizettek a fővárosiakhoz hasonlóan elfogadhatatlan menedzseri végkielégítéseket - közölte Varga Zoltán szocialista önkormányzati képviselő, az MSZP debreceni alelnöke.

"Hazug vádak" a debreceni közpénzosztogatásról

A Fidesz szerint hiteltelenek az MSZP hazug vádjai, hiszen éppen a kormányzásba belebukott szocialisták járnak az élen a legkülönfélébb korrupciós bűncselekményekben - reagált a párt az MSZP debreceni végkielégítési vádjaira.

Ingatlanpanama Debrecenben?

A város négyzetméterenként 380 forintért adott el egy önkormányzati ingatlant, amelyet az azt megszerző vállalkozás négyzetméterenként 6000 forintért adott tovább. A debreceni MSZP egyelőre nem tesz feljelentést, csak tájékozódik.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI