Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
FitDent Kft. [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Helyreigazítás FitDent-ügyben

Azt a valós tényt, hogy Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési Logisztikai Ügynöksége (HM FLÜ) tanácsadói szerződést kötött a FitDent Fogászati, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel abban a hamis színben tüntettük fel, hogy a Kft-ben dolgozó fogorvosokkal konzultál a Tubesről.

Helyreigazítás

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy 2010. április 22. napján, a Magyar Nemzet című lapból szemlézett, „Fogorvosoktól kért jogi tanácsot a HN” címmel megjelent írásban bizonyítékok, illetve az ügyre vonatkozó adatok ellenőrzése nélkül valótlanul állítottuk, hogy „fogorvosi céggel szerződött a honvédelmi tárca ….

Helyreigazítás a FitDent Kft. ügyében

"Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a 2010. április 22-én 'Magyar Nemzet: Fogorvosi cég osztott tanácsokat a HM-nek' címmel megjelent írásban bizonyítékok, illetve az ügyre vonatkozó adatok ellenőrzése nélkül valótlanul állítottuk, hogy 'évente négymillió forintot fizetett ki tanácsadásért egy fogorvosi vállalkozásnak a Honvédelmi Minisztérium'..."'

Fogászok vagy jogászok?

Fogorvosi céggel szerződött a honvédelmi tárca adószakértői, jogi, informatikai tanácsadásra, amelyért mintegy négymillió forintot fizetett ki évente a társaságnak.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI