Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fókusz-Pókusz Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Támogatást kap Orbán fotósa

Állami támogatást is kap Burger Barna legújabb kiállítása, legalábbis az esemény Facebook-oldala szerint a "kiállítás az Exim felajánlásával" jön létre augusztus 3-24. között. Burger évek óta Orbán Viktor hivatalos fotósának számít, szinte minden fontos külföldi utazására is elkíséri a miniszterelnököt. Cége, a Fókusz-Pókusz Kft. a kormányportálon fellelhető tavaly év végi adatok szerint a Miniszterelnöki Kabinetirodával állt szerződéses viszonyban. A Fókusz-Pókusz adózott nyeresége valamivel több mint 15 millió forint volt tavaly, szemben az egy évvel korábbi több mint 10 millióval.

Állami támogatással tart kiállítást Orbán udvari fotósa

Augusztus 3. és 24. között az Exim felajánlásával jön létre Burger Barna, a Miniszterelnöki Kabinetiroda fotósának A Kékvándor című kiállítása.

Orbán fotósa állami támogatást kap az új kiállításához

Az állami Eximbank támogatja Orbán Viktor, illetve a Miniszterelnöki Kabinetiroda fotósának, Burger Barnának a fotókiállítását - derült ki a megnyitó meghívójából.

Bencsik Gyula: Jobboldali kritika Orbán házi krónikásáról

Mint hétfőn megírta a STOP, megköttetett a szerződés a Miniszterelnökség és a Fókusz-Pókusz Kft. között, mi szerint nevezett cég dokumentálhatja Orbán Viktor hivatalos programját, amiért 11 milliót fizet az állam a cégnek. Egy jobboldali publicista nem helyesli az "udvari fotósok" ténykedését.

Tizenegymillióért fényképezik Orbán Viktort

Egyéves szerződést kötött a Miniszterelnökség Burger Barna cégével, a Fókusz-Pókusz Kft-vel, a miniszterelnök fényképésze áfával együtt 11,25 millió forintért havi 5-10 alkalommal kell dokumentálja Orbán Viktor hivatalos programjait.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI