Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Gergényi Péter [X]
Találatok: [51]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

"Gergényi úr utasítására" - ez már Gergényinek is sok!

Gergényi Péter ügyvédjén keresztül feljelentést tett ismeretlen tettes ellen okirat-hamisítás és más bűncselekmények alapos gyanúja miatt.

Feljelentés lett "Gergényi kéréséből"

Feljelentést tett Gergényi Péter nyugalmazott rendőrfőkapitány ügyvédje ismeretlen tettes ellen, "valótlan iratnak" nyilvánítva a "Gergényi úr utasítására" mondatot tartalmazó BRFK által kiállított határozatot.

Demszky cáfol, Deutsch kételkedik

Bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye miatt. Két rendőr azért áll bíróság előtt, mert állítólag több ismert ember szabálysértési ügyét "elsimították" - méghozzá állításuk szerint felsőbb kérésre, utasításra.

Elsikált szabálysértések? Juszt és Demszky is lép

A bírósághoz fordult Demszky Gábor volt főpolgármester az ügyvédje útján az állítólagosan szabálysértéseket elsimító rendőrök őt is érintő ügye kapcsán. Mint ismert, két rendőr azért van bíróság előtt, mert állítólag egyes emberek szabálysértési ügyeit elsimították.

Elsikált szabálysértések?

Juszt Lászlóék a Legfőbb Ügyészhez fordultak, Demszky az állítólagos bizonyítékokat szeretné.

Bizonyítás hamis rendőrségi határozattal?

Biztosak lehetünk-e a rendőrségi fejléces papírra írt formailag szabályosnak látszó határozatok hitelességében? A Fővárosi Bíróságon két rendőrtiszt ellen hivatali visszaélés vádjával folyó megismételt büntetőeljárás alapján a válasz: nem.

Elöljáróira mutogat két rendőrtiszt

Hivatali visszaéléssel vádolt rendőrtisztek hétfői tárgyalásukon azzal védekeztek, hogy az elöljárók parancsára szüntettek meg ügyeket.

Rá volt írva tollal, hogy Gergényi kéri

Több száz közlekedési szabálysértés süllyedt el érdemi intézkedés nélkül, derült ki két budapesti rendőr újraindult büntetőperéből.

Hunvald védője a legfőbb ügyészhez fordult

Jelent-e veszélyt a Hunvald Györggyel szembeni büntetőeljárás sikerére, ha a bizonyítási anyagot nyilvánosságra hozzák - tette fel a kérdést az erzsébetvárosi ingatlanügyben vádolt volt MSZP-s polgármester védője a Legfőbb Ügyésznek írt levelében.
Találatok: [51]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI