Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Honti Pál [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kormányzati portál: tart a nyomozás

Három hónappal meghosszabbította a nyomozás határidejét az ügyészség a kétszázmillió forintot felemésztő kormányszóvivői internetes portál ügyében.

Kormányszóvivőponthu: atomrakétával verébre

Lassan két hete, a kormanyszovivo.hu indulása óta háborog a netes közönség és anyáznak a webfejlesztők és a laikusok, hogy mi került az új kormányzati weben kétszázmillió forintba. A többség arcátlan lopást, de legalább indokolatlan pazarlást emleget.

Két kézzel szórja a pénzt a kormány

Egy 2004-es kormányrendeletnek köszönhetően a kormánynak lehetősége nyílik arra, hogy közbeszerzési eljárás nélkül szerezzen be termékeket, szolgáltatásokat. E rendelet segítségével született meg a múlt héten indult és azóta is folyamatosan a kritikák kereszttüzében álló kormányszóvivői internetes oldal is.

Azért vannak a jó barátok…

Töretlenül folytatódik a kormányzati pazarlás, a legképtelenebbnek tűnő szolgáltatásokért fizet ki sokmilliós honoráriumot a kancellária a balliberális holdudvar embereinek.

Gyurcsány volt üzlettársa járt jól a 200 milliós honlappal?

A Fidesz szerint érthetetlen, miért van szükség, ráadásul ennyi pénzért a hétfőn induló kormanyszovivo.hu internetes oldalra.

Megtérült a tanulmány: tízmilliókat ért Gyurcsány barátsága

Kétszeresen megtérült az év elején visszautasított kormányzati tanulmány a miniszterelnök egykori üzlettársának. A Honti Pál résztulajdonában álló Mimóza Kft. lett a befutó az SZDSZ-es irányítású közlekedési minisztérium oktatási-nevelési pályázatán.

Százhúszmillió tanulmányokra

Tizenkilenc alkalommal rendelt tanulmányokat tavaly a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága, összesen százhúszmillió forintért - derül ki egy lapunk birtokába jutott összesítésből.

Gyurcsány volt mukatársa is írt tanulmányt a MeH-nek

Százhúszmillió forintért rendelt meg tanulmányokat külső cégektől a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs szakállamtitkársága - tudta meg a Népszabadság. A külsősök közt van olyan, amelyet Gyurcsány Ferenc egykori munkatársának cége írt, és olyan is, amely az élettársi viszonyról értekezik.

118 millió tanulmányokra - ennyit költött tavaly a kormány

A Fidesz szerint elfogadhatatlan, hogy a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) 118 millió forintot költött különféle tanulmányokra 2007-ben.

118 millió forintot költött a MeH „úgynevezett tanulmányokra”

A Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs államtitkársága a múlt évben 19 „úgynevezett tanulmányt” rendelt meg külső cégektől, s ezekre 118 millió forintot „pocsékolt el” – mondta Balsai István hétfői sajtótájékoztatóján.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

kormanyszovivo.hu

kormanyszovivo.hu

A kormanyszovivo.hu weboldal indulását 2008 nyarán nagy viták kísérték, a 200 millió forintos ráfordítás ugyanis sokak szerint jóval a piaci árak feletti kifizetéseket takart. Noha a kormányszóvivő...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI