Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
King's City [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Sukoró-ügy: Gyurcsány tanúként vallott a bíróságon

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a Szolnoki Törvényszéken a Sukoró-ügyként ismert büntetőper csütörtöki tárgyalásán tanúvallomásában arról beszélt, hogy protokolláris jellegű eseményen találkozott a Velencei-tó mellé tervezett egymilliárd dollár (225 milliárd forint) értékű turisztikai beruházás befektetőivel 2008 májusában.

Már ma dönthet is Sukoró-ügyben a Kúria

Sukoró-ügyben a Kúria ma kezdi tárgyalni azt a polgári pert, amelyet a magyar állam indított Joav Blum magyar-izraeli befektető ellen a King’s City elnevezésű turisztikai beruházáshoz kötődő telekcsere-szerződés érvénytelenségének megállapítása érdekében.

Sukoró-ügy: Oszkót is meghallgatták ma

Oszkó Péternek, a Bajnai-kormány pénzügyminiszterének a tanúkénti meghallgatásával folytatódott a tervezett King's City kaszinó- és turisztikai beruházáshoz kötődő sukorói telekcsere érvénytelenségének megállapítására, és a szerződést megelőző állapot visszaállítására indított polgári peres eljárás csütörtökön Székesfehérváron, a Fejér Megyei Bíróságon.

Nyilvános a sukorói ingatlan csereszerződése

Közérdekű adatként nyilvános a sukorói ingatlan csereszerződése - ismertette az adatvédelmi biztos közleményben az esettel kapcsolatos állásfoglalását.

Az LMP feljelentette Gyurcsányt

Hivatali visszaélés miatt feljelentette Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt a Lehet Más a Politika (LMP) - közölte a párt az MTI-vel kedden.

Cser-Palkovics a Sukoró-vizsgálóbizottságról

A Fidesz az Országgyűlés hétfő délutáni ülésén határozati javaslatot nyújtott be, amelyben kezdeményezi, hogy a tervezett sukorói kaszinóvárossal kapcsolatos kormányzati tevékenység föltárására jöjjön létre vizsgálóbizottság.

Újabb koporsószeget ütöttek a sukorói kaszinóprojektbe?

Valódinak nevezte azt a sukorói ingatlancseréről szóló feljegyzést Benedek Fülöp, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. agrárportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese, amelyet Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján az újságíróknak bemutatott.

Sukoró lehet az új Bős-Nagymaros?

Miközben az ÁSZ megsemmisítő kritikával illette a sukorói kaszinóváros tervezett beruházását, a Magosz elnöke pedig lopásnak nevezte a projektet, jóval árnyaltabban fogalmaz a Nemzeti Vagyonkezelő, amely annak idején hozzásegítette a beruházókat a sukorói földterület megszerzéséhez.

Össztűz alatt a Nemzeti Vagyonkezelő

Mintha csak a Fidesz által beígért elszámoltatást akarná megelőzni a kormány, maga kezdte vizsgálni a nemzeti vagyonkezelőnek és vezérének a ténykedését.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kaszinóváros - Sukoró

Kaszinóváros - Sukoró

A főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt 2009 áprilisa óta folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a sukorói és az albertirsai,...
Kormányzati negyed

Kormányzati negyed

2006 decemberében döntött a kabinet a kormányzati negyed megépítéséről, az építkezés helyének pedig a Nyugati Pályaudvar mögötti területet jelölték ki. A Fidesz 2007-ben a Legfőbb Ügyészséghez...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI