Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Személyek:
Kovács Béla (Jobbik) [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

KGBélát csalással is gyanúsítják kamu gyakornokok miatt

Polt Péter legfőbb ügyész újabb indítványt tett az Európai Parlament elnökénél Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére, ezúttal jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége megalapozott gyanúja miatt – közölte a Legfőbb Ügyészség.

Áll Brüsszelben Kovács Béla ügye

Semmilyen döntés nem született az EP-ben egyelőre Kovács Béla ellen felmerült kémvádakban.

Bezáratták a jobbikos Kovács Béla beregszászi irodáját

Ukrajnában a kémügyekbe keveredett jobbikost azzal vádolják, hogy beavatkozik Ukrajna belügyeibe. Képviselői irodájának bezáratásáról szerdán rendelkezett a bíróság. Az ügyészség szerint más törvénytelenségekkel is vádolható Kovács Béla.

Vona: "A Jobbikban nincs helye ügynököknek"

A Jobbik elnöke azt szeretné, ha először kivizsgálnák Kovács Béla ügyét. Ha bizonyítékokat találnak ellene, annak lesz következménye – ígérte.

A Newsweekben is téma lett Kágébéla

A Newsweek is beszámol a kémváddal illetett jobbikos EP-képviselőről, Kovács Béláról. Az ügy jelenleg az Európai Parlament előtt van, ahol meghallgatják majd a képviselőt és döntenek mentelmi jogának felfüggesztéséről.

Tagadja az ügyészség, hogy akadályozná Kovács Béla ügyének felderítését

Folyamatos kapcsolat van az Európai Parlament és a magyar Legfőbb Ügyészség között azzal az indítvánnyal összefüggésben, amelyben Kovács Béla európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta Polt Péter legfőbb ügyész – közölte az MTI-vel Fazekas Géza szerdán.

Kovács Béla "titkosszolgálati lejárató akciónak" tartja az Index róla szóló cikkét

"Titkosszolgálati dezinformációkkal" manipulálták az Index újságíróját, így íródhatott meg a kémfilmbe illő részletekkel tarkított cikk – ez Kovács Béla jobbikos EP-képviselő véleménye a róla szóló írásról. A képviselő szerint a cikk időzítése se véletlen, jogi lépéseket is tervez. Kovács reagálásában mindössze egy magánjellegű információt helyesbít, az írás további állításait nem siet tételesen cáfolni.

Vizsgálja az EP a jobbikos Kovács Béla mentelmi ügyét

Az EP jogi bizottsága vizsgálja a Jobbik képviselőjének mentelmi ügyét.

Kovács Béla megszólalt a luxusvilla-ügyben

Kovács Béla, a kémügybe keveredett jobbikos EP-képviselő tagadja, hogy 100 millió forintért vett volna "luxusvillát" Pilisszentkereszten, mint ahogy a Heti Válasz állította.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI