Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Korrupció egy okmányirodában, vádat emelt az ügyészség

A vád szerint a három ügyintéző korábban honosított személyek adataival állított ki más személyek részére jogosulatlanul magyar hatósági igazolványokat.

A Miniszterelnökség is dolgoztatott az üres Fidesz-honlap üzemeltetőjével

A Miniszterelnökség és egy állami hivatal is szerződött a Fidesz honlapjait is fejlesztő, mindössze egy embert foglalkoztató Naphold-2006 Kft. - adta hírül az RTL Klub.

Orbán nemzeti konzultációja miatt állt bíróság elé Jóri és a KIM

Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken hétfőn a Jóri András volt adatvédelmi biztos által a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) ellen jó hírnév megsértése miatt indított polgári per, amelyben a tavalyi nemzeti konzultáció kérdéseivel kapcsolatos egyeztetés a vitás kérdés.

Saját törvényét herélné ki a Fidesz

Egy fideszes törvényjavaslat magáncégeknek is megengedné, hogy a nemzeti adatvagyont kezeljék, noha tavaly éppen a kormánypárt hozta tető alá azt a törvényt, amely kimondja, hogy ez kizárólag az állam feladata lehet. A Lázár-féle indítvány akár a Fidesznek kedves udvari beszállítókat is helyzetbe hozhatja.

Hálózatépítés

A Fidesz-kormány kiebrudalja a korábbi udvari informatikai beszállítókat, a háttérben pedig folyik a harc a piac újraosztásáért.

Infosztráda

Több állami hivataltól kapott hasznos információkat még a pályázatok kiírása előtt a választási informatikai rendszereket fejlesztő Idom 2000 Zrt., amely olykor még a kormányzati előterjesztésen is igazíthatott.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI