Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Lapok:
HVG [X]
Intézmények:
MÁV Cargo Árufuvarozási Zrt. [X] Kapcsolódó szervezet
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

A MÁV Cargo megvásárlását is vizsgálja egy osztrák parlamenti albizottság

Az egykori MÁV Cargo megvásárlását és az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) más vitás gazdálkodási ügyeit tűzte napirendre szerdán az osztrák parlament egyik albizottsága.

Az osztrák vasút visszavonná a MÁV Cargo-vásárlást?

Az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) meg nem nevezett források szerint vizsgálja annak lehetőségét, hogy visszakaphatná-e a MÁV Cargóért (Rail Cargo Hungaria) fizetett vételár egy részét.

MÁV Cargo-ügy: "sosem volt szó kenőpénz-fizetésről"

Visszautasította a MÁV Cargo megvásárlásával kapcsolatos korrupció vádját Horst Pöchhacker vezető osztrák vasúttársasági tisztségviselő a Kurier osztrák lapnak adott csütörtöki nyilatkozatában.

Die Presse: az osztrák vasút magyar rémálma

Az osztrák konzervatív lap szerdai számában arról ír, hogy az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) számára a MÁV Cargo megvásárlása eddig csak veszteségeket és imázsproblémákat okozott.

Régi vezetők új szerepben

Elszámoltatási láz ide vagy oda, néhányan növelték befolyásukat az Orbán-kormány megalakulása óta a leköszönt politikai garnitúra emberei közül – főképp az infokommunikáció és a közösségi közlekedés területén.

Rosszul spekulált a Rail Cargo a MÁV Cargo vételárán

Amikor Brüsszel áldását adja az ügyletre, akkor esedékessé válik az az 1,8 milliárd forintnak megfelelő, 6,8 millió eurós összeg is, amelyet sikerdíjként fizetnek ki a lobbizó szerepéért erősen megkérdőjelezett Geuronet Bt.-nek.

Papp László Tamás: Mi rejtőzik a Cargo-ügy hátterében?

A párt-és kampányfinanszírozás megoldatlansága, a számonkérési impotencia, a kontrollálhatatlanul túlburjánzó bürokrácia a szervezett korrupció terepasztalává változtatták az országot. A Strabag ügy előtt robbant a MÁV-Cargo bomba.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
MÁV tehervagonok

MÁV tehervagonok

2008 szeptember elején a Budapesti Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés gyanújával indított nyo­mozást a MÁV Cargo három munkatársa (Kovács Imre, akkori vezérigazgató, Orosz D. Ba­lázs és Lékai...
Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI