Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Káli Sándor [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Milliárdos csalássorozat a szocialista kormányzat idején Miskolcon

Az utóbbi két évben nem telt el úgy hét, hogy a híradásokban meg ne jelent volna egy-két kedélyborzoló információ a miskolci Avas-lakótelep „fészekrakóiról”.

Hatmilliárdos mutyi Miskolcon?

Miskolc polgármesteri hivatala hűtlen kezelés, csődbűntett és a számviteli rend megsértésének gyanúja miatt tett feljelentéseket.

Többmilliárdos hiányt hagyott Miskolcon az MSZP

Mintegy harmincmilliárd forint értékű kötelezettségvállalást görgetnek maguk előtt Miskolc önkormányzati cégei. Kriza Ákos fideszes polgármester közölte, a Miskolc Holding felügyelete alá tartozó, teljes egészében városi tulajdonban lévő cégek átvizsgálását követően a könyvvizsgálói jelentés 128 esetben tárt fel szabálytalanságot.

Hűtlen kezelés gyanúja Miskolcon is

Feljelentést tesz a Fidesz miskolci önkormányzati képviselőcsoportja a szocialisták ellen, mert a kormánypártiak 2005-ben zárt ülésen, sürgősséggel, ám nyilvános pályáztatás nélkül döntöttek a miskolci Hősök tere egy részének eladásáról.

Sógoré a mélygarázs - Szocialista mutyi Miskolcon

Miskolc szocialista városvezetése titkos paktumokat köt MSZP közeli vállalkozásokkal beruházási, vagyoneladási ügyekben – jelentette ki Szinay Attila, a Fidesz miskolci frakcióvezetője a városi közgyűlés ülése után.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI