Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Karsai József [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

A battonyai egymillio forint igaz tortenete

Karsai József késve bár, de válaszolt szeptember végén megjelent cikkünkre. Egy bizonyos egymillió forintról írt anyagunkat kifogásolja, melyet tévesen úgy állítottunk be, mintha az korrupciós pénz lenne: kérésére helyesbítjük hangfelvételre alapozott tévedésünket.

Karsai: A parasztjaim többet fizetnek, mint a MOL

Karsai mindent megtett, hogy ötszáz munkahelyet teremtsen a városban, számításait a MOL és az egymillió új munkahelyet ígérő Fidesz alaposan keresztülhúzta. MOL-os offshore cégek és gázmaffia lenne a háttérben?

Korrupció a battonyai erőmű körül?

Karsai Józsefből kibuggyant az őszinte. Nem tudott róla, hogy szavait rögzítik, ezért nem fogta vissza magát. Ötszáz munkahelyet akart létrehozni Battonyán, a kormányváltás után azonban a MOL keresztülhúzta számításait.

Karsai József és az offshore gázmezők lovagjai

A szocialista országgyűlési képviselő félig-meddig családi vállalkozására szabták át a törvényeket.

Kételyek a battonyai gázerőmű körü

Panaszt tett a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (Mag) Zrt.-nél a battonyai gázerőmű építkezéssel kapcsolatban egy érintett vállalkozó.

Karasaiék kulcsszerepben

Közvetetten egy Seychelle-szigetekre bejegyzett társaság és Karsai József, Battonya MSZP-s polgármesterének rokonai is befolyással bírnak a Battonyai Energiapark Kft.-ben, amely 2,7 milliárd forintból gázerőművet épít a Békés megyei városban. A társaságban tulajdonos a szegedi székhelyű Szeviép Investment Zrt. és a battonyai önkormányzat. Karsai József nem tud offshore háttérről, de azt elismerte, rokonai állnak a beruházó céget birtokló egyik társaság mögött.

Karsai bocsánatkérésre szólítja fel a főügyészséget

Karsai József törvénytelennek nevezi az ellene folyó vizsgálatot. Gyanúja szerint a háttérben az a helyi család állhat, akik korábban vudu varázslatokkal ijesztgették.

Karsai József jogtalanul használhatta autóját

Hivatali visszaélés miatt nyomoz az ügyészség a battonyai polgármester gépkocsihasználata ügyében, az eljárásnak jelenleg nincs konkrét gyanúsítottja, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője hétfőn.

Nyomoznak a battonyai polgármester ügyében

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak a battonyai polgármester kocsihasználata miatt. A békési települést Karsai József szocialista politikus irányítja.

Kocsizó Karsai: hivatali visszaélés ügyében nyomoznak

Hivatali visszaélés gyanújával nyomozás indult a Központi Nyomozó Főügyészségen Karsai József MSZP-s országgyűlési képviselő, Battonya polgármestere gépkocsihasználatának ügyében – értesült a Magyar Nemzet.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI