Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kilián autóbusz-szakszervezet [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Kirúghatatlan a visszafoglalkoztatott BKV-s

Nem tud megválni a BKV attól a munkatársától, akit 96 milliós "lelépési" pénzének kifizetése után is visszafoglalkoztatnak a vállalatnál - tudta meg lapunk.

Fantomtagok a BKV egyik szakszervezeténél

Újabb BKV-s ügyben vizsgálódhat a rendőrség, miután az egyik érdekvédelmi szervezethez, a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezethez állítólag úgy léptettek be embereket, hogy azok nem is tudtak róla. A szakszervezet vezetője a hvg.hu-nak azt mondta, amint tudomást szerzett az esetről, intézkedett az adatlapok visszakéréséről.

Ügyészségen a BKV-s ingyentankolás

A Központi Nyomozó Főügyészséghez került az egyik BKV-szakszervezet által használt luxusautóbusz ingyentankolásának ügye – értesült a Magyar Hírlap.

BKV: A létszámstop ellenére felvették a szakszervezetis fiát?

Létszámstop ide vagy oda, a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) alkalmazta a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) vezetőjének, Földényi Györgynek a fiát – tudta meg a hvg.hu. A közlekedési társaság vezetése és az érdekvédő között - forrásaink szerint - egy zavaros tankolási ügyben is kialakult együttműködés.

Ingyen tankoltak a BKV számlájára - eddig

Szabálytalanul vételezett-e üzemanyagot a BKV-tól saját üzleti vállalkozása céljaihoz a cég egyik szakszervezete, illetve ezzel okozott-e kárt az érdekképviselet a társaságnak - ezekre a kérdésre egyelőre csak a rendőrség keresi a választ, a BKV belső ellenőrzése nem.

Ingyen tankolt a szakszervezeti luxusbusz

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya nyomozást indított, mivel a gyanú szerint a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) buszának tankolásáért 2008 óta nem fizetettek a BKV-nak.

Új BKV-ügy: akik ingyen tankolhattak

Újabb BKV-s ügyben nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya – értesült a hvg.hu. A gyanú szerint a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) autóbusza másfél éve ingyen tankol a cég telephelyén.
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
MVM-ügyek 2005-2008

MVM-ügyek 2005-2008

Kocsis István vezérigazgatósága idején az MVM számos gyanús ügyletet kötött. Az energiavállalat e szerződések alapján nagy összegeket utalt át ismeretlen hátterű offshore cégeknek, de a szerződésben...
Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI