Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Kisbaranyi László [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Zuschlag szerint volt titkára vádalku reményében hazudik

Hiteltelennek, önellentmondásokkal telinek tartja Zuschlag János egykori személyi titkára vallomását. A volt szocialista politikus úgy véli: Lados István vádalku reményében hazudik.

Szerelmi szál a Zuschlag-ügyben

A 8. rendű vádlott egy szerelmi kaland miatt bonyolódott a Zuschlag-ügybe, de egyébként undorodik a mutyizástól és állítja, hogy meditációs tréningen volt, amikor egy pályázatot valaki aláírt a nevében.

"A fél kormány belebukna"

Mindent egy halottra próbált kenni Zuschlag János, de "az ügyészség ebbe nem nyugodott bele" - a Zuschlag-per folytatódott. Újabb érdekes részletek, lehallgatott telefonbeszélgetések.

Zuschlag-per: tagad a hetedrendű vádlott

A Zuschlag-per hetedrendű vádlottja azt állítja, megtévesztették és semmiről sem tudott. Kullai Tamás többször ellentmondásba keveredett a bíróság előtt tett és a nyomozás során rögzített vallomásával.

Halottra kenték volna a balhét Zuschlagék?

Egy 2004-ben elhunyt férfire, a kiskunhalasi vállalkozó Kisbaranyi Lászlóra akarták kenni a fiktív egyesületek létrehozásának ötletét, a pályázatok elkészítését és a könyvelést is Zuschlagék.

Zuschlag-ügy: Kullai szerint őt megtévesztették

Kullai Tamás hetedrendű vádlott kihallgatásával folytatódott szerdán a Zuschlag-perben a bizonyítási eljárás a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.

Ne nagyon emlékezz! - intette vádlott-társát Zuschlag

Két éve nem találtak semmit, csak "geciskednek" az ügyészek - nyugtatgatta egy lehallgatott telefonbeszélgetésben a hetedrendű vádlottat Zuschlag János.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI