Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Országgyűlés Hivatala highlight_off
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kövérék továbbra is kedvelik Fenyő volt bizalmasának cégét

Február végén hozták nyilvánosságra annak a közbeszerzésnek az eredményét, amelyet szolgálati alsó- és felsőruházat beszerzésére írtak ki az Országgyűlési Őrség számára, nettó 355 millió forint értékben. Az Országgyűlés Hivatalának döntése már önmagában is érdekes, de valójában a nyertes cég ismeretében vált még érdekesebbé a napokban: a tendert ugyanis az a Milipol Zrt. nyerte meg, amely a meggyilkolt Fenyő János médiavállalkozó egykori bizalmasa, Székely Herbert tulajdonában áll.

Holnemvolt mese: mérsékelten vidám, ám fölöttébb drága park az Állatkertben

Fa helyett műanyagból készülnek a Holnemvolt Vár mesefigurái. Az átadás hónapokat csúszik, a fővárosi állatkert beruházásai pedig már 52 milliárdnál tartanak.

Van, amire nem sajnálják a pénzt az Országgyűlésben

Valószínűleg a hét egyik legkülönösebb beszerzése jelent meg tegnap a Közbeszerzési Értesítőben. A victroism blog szúrta ki, hogy a “Digitalizált törvényhozási tudástár 2.” nevű uniós projekt keretében 24,3 millió forintért vásárol “1 db nagyméretű színes lapolvasó „A1+” berendezést” az Országgyűlés Hivatala.

A 8 legidiótább beszerzés, amiről nemzetbiztonsági okból nem tudhatunk

2013 októberéig 126 esetben adtak felmentést közbeszerzés alól a parlament illetékes bizottságai. Az azóta eltelt egy évben még 29 ilyen döntés született, pedig közben a választások miatt alig ülésezett a parlament.

Titkosított múltidézés a Kossuth téren

Megérkeztek a Kossuth tér átépítésére vonatkozó tervezői ajánlatok az Országgyűlés Hivatalába. A február közepén indított, úgynevezett könnyített közbeszerzési eljárásra három – nemzetbiztonsági szempontból megfelelőnek ítélt – irodát hívtak meg. A beérkezett tervek alapján közülük választja ki az Országgyűlés Hivatala által felállítandó – ismeretlen összetételű – bizottság a Kossuth tér új arculatának tervezőjét.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>