Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Köztársasági Őrezred [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kirúgták a Vadász néven fenyegető rendőrt

Elküldték a Köztársasági Őrezredtől azt a rendőrt, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy fenyegető üzenetet küldött a rendőrkorrupciós ügyben nyomozó kollégáinak. A férfi tagadja, hogy ő küldte volna az üzenetet.

Kormányőr fenyegette a rendőrséget

'Az arcotok már megvan, s a tízmillió forint is minden egyes emberetekért' – írt a korrupciós botrány kirobbanása után.

Oroszkém-kockák

Lapunk már tavaly két lábon járó nemzetbiztonsági kockázatként azonosította a mostani kémügy csuklyás gyanúsítottját, Püski Lászlót. Úgy tudjuk, Szilvásy Györgyék az általa gründolt Zömök Kft.-vel szűrették volna ki az NBH-ba beépült "fideszeseket". Az orosz érdekű cég titkosszolgálati adatok mellett kormányzati, rendőrségi és repülőtéri információkhoz is hozzáfért.

Négymilliárdért őrzik a védett személyeket

Féléves pereskedés után kiderült, mégiscsak létezik a rendvédelmi szerveknél adat arról, hogy mennyit költöttek az őszödi beszéd után személyvédelemre.

Vita a 4,5 millióba került autófestésről

Kormányzati pazarlásra gyanakszik a Fidesz annak kapcsán, hogy a használtan vett biztonsági autók egyikének átfestésére 4,5 millió forintot költöttek.

A Fidesz 471 milliós kormányzati autóbeszerzés ellen tiltakozik

A Fidesz semmilyen formában nem tudja támogatni, hogy a kormány 471 millió forint értékben összesen 14 darab járművet, köztük páncélozott luxusautókat kíván vásárolni, a közbeszerzési eljárás megkerülésével.

Luxusautók a kormánynak? – A Fidesz szerint arcátlan dolog

Arcátlan előterjesztésnek nevezte a fideszes Lázár János azt a kormányzati szándékot, amely szerint a kabinet közel félmilliárd forintot költene a közbeszerzési eljárás mellőzésével újabb járművekre, közöttük páncélozott luxusautókra.

Már nem nyomozzák az őrezred ügyet

Megszüntette a nyomozást a Budapesti Katonai Ügyészség a Köztársasági Őrezrednél elkövetett vélelmezett szabálytalanságok ügyében. Bár az ügyészség nem zárta ki, hogy bűncselekmény történt, erre április óta nem találtak bizonyítékot, így nem nyomoznak tovább.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
Eclipse-ügy

Eclipse-ügy

A gépjárművek eredetiségvizsgálatához szükséges informatikai rendszert kiépítő Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. vezérigazgatóját és hat munkatársát 2010 márciusában helyezte előzetes letartóztatásba...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI