Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Lázár kiásta Hiller embereit

Kötelékben repültek vissza az utóbbi időben Hiller István egykori bizalmi emberei a magyar államigazgatásba, a Miniszterelnökség fennhatósága alá. Az új barátságok feltehetőleg a Várkert Bazár felújításánál köttettek.

„Ami a kisíbolások tárgyában történt, az felmérhetetlen”

A Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat (KÖSZ) egy pilótajáték volt, a korábbi kormányok csak tették bele a pénzt, aminek egy része a magánzsebekbe került – nyilatkozta Pálffy István (KDNP) és Gulyás Dénes (Fidesz) parlamenti képviselő...

Drágán dolgoztatott az örökségvédelmi szakszolgálat

Indokolatlan és aránytalan kifizetéseket találta a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat restaurálás címén történt utalásai között az Országgyűlés az elmúlt nyolc év kulturális visszaéléseit vizsgáló albizottsága.

Aránytalan kifizetések nyomaira bukkant az Országgyűlés albizottsága

Szabálytalanságokat talált a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat átutalásainál és szerződéseiben a Országgyűlés elmúlt nyolc év kulturális visszaéléseit vizsgáló albizottsága.

A PMMI szerint szakszerűtlen és pazarló volt a KÖSZ 2007 és 2010 között

A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának (PMMI) megbízott vezetője szakszerűtlennek, pazarlónak nevezte a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat (KÖSZ) 2007 és 2010 közötti tevékenységét.

Szabálytalanságok a régészeti cégnél

Az új kormányzat a kultúra területén is keresi az előző kurzus által a szekrényekben hagyott csontvázakat. A nemrég megszüntetett Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálatnál végzett vizsgálat közben számtalan csontvázra lelhettek az ellenőrök, ám ezek mind ásatásokból származnak.

Mi lesz a Honvéd Főparancsnokság épületével? - Szétlövés

A budai vár uniós támogatásból készülő felújítását kézi vezérléssel bonyolítaná le az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) - írtuk három héttel ezelőtt (Romeltakarítás, 2007. november 1.). Az építészszakma és a nyilvánosság nyomására most fordulhat a kocka.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Várkert Bazár

Várkert Bazár

Újabb 300 millió forintot ítélt meg a kormány a Várkert Bazár fejlesztésére, derült ki a Magyar Közlönyből. Bár ellenzéki kritikák szerint a több mint 9 milliárd forintnyi állami és uniós pénzből...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI