Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Mahart Passnave Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Kikötőkkel szórják tele Budapestet a vizes vb-re

a vb-t lebonyolító BP2017 nonprofit Kft. 378,5 millió forintért rendelt nyolc hajót, pontosabban "Vízi személyszállítási szolgáltatást" a MAHART- PassNave Kft.-től; 495 millióért szerzett be úszódokkokat, négy helyszínre összesen nyolc darabot, szintén a MAHART- PassNave Kft.-től; ezekhez a partra épített részeket az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő 116,5 millió forintért építteti T-Komfort Kft.-vel amelyek műszaki ellenőrzését pedig az Orient 9001 Kft. végezheti el, 2,9 millióért. Összesen tehát közel 993 millió forintért épülnek kompkikötők Budapestre a vizes vb alkalmából.

Újabb elszámoltatási ügyek

Információink szerint újabb ügyek kerültek az elszámoltatásért felelős kormánybiztos elé: az MSZP volt székháza melletti épület eladása, a Mahart és a MÁV Cargo szerződései mellett a Dataplex-ügyet is vizsgálja majd Papcsák Ferenc.

Igazgatója melegbárját támogatja a MAHART?

Újított a MAHART és már a show-bizniszben is érdekelt. Pontosabban mondva a cég igazgatója az egyik budapesti melegbár résztulajdonosa lett, ami még rendjén való is lehet. Az azonban érdekes, hogy az állami cég, hogy, hogy nem, épp ebben a bárban osztott szét majd félszáz nyereményt, több millió forint értékben.

Olajgate: cáfol a Malév és a Mahart

Az olajügyek koronatanújaként számon tartott Nógrádi Zsolt legutóbbi tévényilatkozatában azt állította, hogy a BKV, a Malév, valamint a Mahart is kapott a szőkített üzemanyagból a '90-es évek első felében. Utóbbi két cég cáfolta a vádakat, a közlekedési vállalat illetékese nem kívánt nyilatkozni.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

2017 tavaszán készített anyagunk szerint már biztosan elérte a 90 milliárd forintot a FINA 2017 vízes világbajnokság budapesti megrendezésének költsége. A beruházások kezdeti (14, 38, majd 50 milliárdos)...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI