Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Nagy Béla [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Forró a talaj Benedek Fülöp lába alatt

Június végén tűzheti ki a Fővárosi Ítélőtábla az első bírósági tárgyalás időpontját Benedek Fülöp volt földművelésügyi államtitkár „pákozdiként” elhíresült földügyében – értesült lapunk.

Benedek visszatámad

Büntetőfeljelentést tett hamis vád miatt Benedek Fülöp, a vagyonkezelő szervezet földügyekért felelős korábbi vezérigazgató-helyettese, az agrártárca volt államtitkára Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója ellen.

Új példa a szocialista bratyizásról

Ismét korrupciógyanús ügyben indított nyomozást az ügyészség, amelyben érintett lehet Benedek Fülöp, az agrártárca egykori szakállamtitkára, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő földügyekért felelős korábbi vezérigazgató-helyettese.

Megint korrupció miatt nyomoznak Benedek exállamtitkár ellen

Ismét korrupciógyanús ügyben indított nyomozást az ügyészség, amelyben valószínűleg érintett lehet Benedek Fülöp, az agrártárca egykori szakállamtitkára...

Megvásárolt erdővétel?

Újabb ügyészségi vizsgálat indult Benedek Fülöp államtitkári tevékenységével kapcsolatban. Ezúttal a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség indított el egy eljárást, mivel a gyanú szerint egy állami erdővásárlás során korrupció történt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI