Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Földalap: nem irreális a 10 millió forint

A Földművelésügyi Minisztérium és az Adatvédelmi Hatóság is úgy látja, hogy nem irreálisan magas az az összeg, amelyet az LMP képviselőjének kell fizetnie az általa kért adatokért. Az agrártárca államtitkára szerint Sallai Róbert Benedeknek még a régi infotörvény alapján számlázták ki a nettó 7 millió 770 ezer forintot, és azért ennyit, mert a képviselő összesen 750 ezer oldalnyi anyagot kért ki.

Nem titok többé, ki másolta át aláírását az ajánlóívére

Nem titkolhatják tovább a választási irodák a választópolgárok elől, hogy melyik párt ajánlóívein szerepel a saját aláírásuk A Fővárosi Törvényszék két perben is azoknak a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) által képviselt választópolgároknak adott igazat, akik meg akarták tudni, felhasználta-e bárki személyes adataikat a hozzájárulásuk nélkül a jelöltállítás során.

Péterfalvi: Ha kell, fizetem a büntetést!

Budapest - Olvastam a cikküket, és a rendszám alapján egyből felismertem Péterfalvi Attila kocsiját – mondta Horváth Csaba (44) olvasóriporterünk, aki kedd délelőtt fényképezte le a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökének szolgálati kocsiját a Hajós utcában, az operánál.

Rendszám 435 ezerért az elnöknek

435 ezer forintba került, hogy ismét egyedi rendszám legyen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökének autóján. Ennyit utalt át a „NAIH–01" táblákért eljárási díj címén a hivatal az ügyben illetékes másik hivatalnak – tudta meg az atlatszo.hu.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

MVM támogatás a CÖF-nek

MVM támogatás a CÖF-nek

A HVG 2017 április végén írt arról, hogy információik szerint az állami tulajdonú MVM tavaly több száz millió forintot adott a kormánypárti Békemeneteket szervező CÖF mögött álló Civil Összefogás...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI